TOTUL

În Varşovia au fost reţinuţi 130 de microbişti


Mi. 13 Iunie, 2012  | ura-inform

Poliţia a reţinut doi cetăţeni ruşi care au folosit obiecte pirotehnice la stadion, relatează publicaţia poloneză „Gazeta.pl”. Pînă la acest moment, se cunoaşte despre 10 persoane care au avut de suferit. Au fost spitalizaţi 7 polonezi, doi ruşi şi un german. Ciocnirile între suporterii polonezi şi ruşi au continuat şi după meci. Poliţia a întreprins măsuri pentru a dispersa cele două galerii la ieşirea de a stadion. Organele de drept continuă să identifice persoanele implicate în violenţe. A fost întărită paza hotelului din Varşovia, unde a fost cazată naţionala Rusiei.

Amintim că, pe 12 iunie, la Varşovia au avut loc ciocniri în masă între suporterii ruşi şi cei polonezi. Poliţia a folosit gaze lacrimogene, furtunuri cu apă şi chiar a tras cîteva focuri de armă de avertizare în aer. Meciul Polonia – Rusia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
În Varşovia au fost reţinuţi 130 de microbişti
În Varşovia au fost reţinuţi 130 de microbişti
Poliţia a reţinut doi cetăţeni ruşi care au folosit obiecte pirotehnice la stadion, relatează publicaţia poloneză „Gazeta.pl”. Pînă la acest moment, se cunoaşte...
13.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten