TOTUL

Cîntăreaţa Elka va susţine un concert la Chişinău


Mi. 13 Iunie, 2012  | noi

O voce neobişnuită, un stil unic şi îndrăgitele hituri – toate acestea se va putea vedea şi auzi la un concert al interpretei Elka la Chişinău. Vor fi interpretate piesele din albumul ei - ”Gorod obmana”, ”Snî”, ”Malicik-krasavcik”, ”Brosai”,”Okolo tebia”, ”Ia v peciali”, ”Znaki voprosa”, ”Na bolişom vozduşnom şare” şi altele.

De remarcat că melodiile artistei foarte repede au căpătat popularitate la posturi de radio. Fiecare dintre piesele ei a ocupat poziţiile superioare ale diverselor clasamente şi charturi, inclusiv Top-Hit, după numărul de rotaţii la posturile de radio ruseşti. Pe lîngă hiturile vechi, cîntăreaţa va interpreta şi piese noi. Atmosfera de dans la concert va fi creată de un DJ din Moldova.

Evenimentul va avea loc miercuri, 27 iunie, în cadrul proiectului "Dare Nights" la clubul "Drive". Intrarea se va face cu bilete.

Reamintim că concertul interpretei urma să fie susţinut la Chişinău pe 25 aprilie 2012. Însă, atunci, Elka a fost nevoită să-l amîne din cauza problemelor de sănătate.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Cîntăreaţa Elka va susţine un concert la Chişinău
Cîntăreaţa Elka va susţine un concert la Chişinău
O voce neobişnuită, un stil unic şi îndrăgitele hituri – toate acestea se va putea vedea şi auzi la un concert al interpretei Elka la Chişinău. Vor fi interpretate...
13.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten