TOTUL

Streleţ: Revenirea comuniştilor în Parlament a fost o surpriză


Joi. 14 Iunie, 2012  | publika

"Parlamentul va funcţiona şi în continuare. Până acum ne-am descurcat şi fără comunişti. Dar un model de Parlament clasic nu este deplin fără o opoziţie, fără o majoritate fermă", a declarat liderul fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ.

Potrivit lui argumentele invocate de comunişti referitor la nelegitimitatea Parlamentului sunt stupide. "Toată lumea recunoşte legitimitatea Parlamentului, a Preşedintelui. Doar ei afirmă că ceva nu este în regulă la acest capitol. Au făcut această figură de stil pentru a-şi păstra faţa", a mai adăugat Streleţ.

Deputatul a mai spus că şi ideea de anulare a legilor adoptate de AIE este una populistă. Aceasta pentru că fiecare act legislativ se anulează separat şi individual.

"Argumentele comuniştilor nu ne provoacă niciun fel de reţinere, niciun fel de teamă. Sper ca la şedinţe să fie cât mai puţină agresivitate şi populism", a mai declarat Streleţ menţionând că revenirea comuniştilor a fost o supriză pentru el.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Streleţ: Revenirea comuniştilor în Parlament a fost o surpriză
Streleţ: Revenirea comuniştilor în Parlament a fost o surpriză
"Parlamentul va funcţiona şi în continuare. Până acum ne-am descurcat şi fără comunişti. Dar un model de Parlament clasic nu este deplin fără o opoziţie, fără o...
14.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten