TOTUL

Grija comuniştilor faţă de deputaţii Alianţei


Joi. 14 Iunie, 2012  | publika

Proaspăt reveniţi în Parlament, comuniştii îşi fac griji pentru deputaţii din Alianţă. Astfel, preşedintele PCRM a propus constituirea unei Comisii parlamentare pentru investigarea cazului în care deputatul democrat Valeriu Guma a fost condamnat, de către justiţia din România, la patru ani de închisoare.

"Guma a fost judecat de o instituţie din alt stat. Cred că ar trebui să formăm o Comisie pentru investigarea acestui caz. Nu ştiu de ce deputaţii din PD nu pun această întrebare", a declarat liderul PCRM, Vladimir Voronin.

Totodată, preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a declarat că PD nu-şi face griji pe marginea acestui fapt, deoarece Valeriu Guma este nevinovat. "Guma nu are nevoie de avocaţi comunişti. Domnule Voronin, aveţi grijă de deputaţii dumneavoastră şi mai ales de cei care vor să plece din PCRM", a menţionat democratul.

În replică, parlamentarul comunist Maria Postoico a declarat: "După ce aţi votat Legea privind asigurarea egalităţii mai faceţi o deviere şi nu recunoaşteţi o decizie de judecată. Iar problema plecării deputaţilor comunişti nu este problema PCRM, ci este problema Alianţei, care şantajează, cumpără, vinde, pentru a diminua importanţa celui mai mare partid din ţară".

Menţionăm că, acum două zile, deputatul democrat Valeriu Guma a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, şi nu la doi ani cu suspendare, aşa cum anunţase Tribunalul de la Bucureşti. Guma a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru complicitate la luare şi dare de mită.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Grija comuniştilor faţă de deputaţii Alianţei
Grija comuniştilor faţă de deputaţii Alianţei
Proaspăt reveniţi în Parlament, comuniştii îşi fac griji pentru deputaţii din Alianţă. Astfel, preşedintele PCRM a propus constituirea unei Comisii parlamentare pentru...
14.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten