TOTUL

Lupu: Nu facem show din Congres! „Simplu, european şi modern”


Joi. 14 Iunie, 2012  | unimedia

„Stil simplu, european şi modern”. Aşa a caracterizat liderul PD transformarea amplă a Teatrului de Operă şi Balet pentru Congresul formaţiunii.

„Ceea ce vedeţi pare a fi în stil simplu, european, modern, pentru că vorbim de europenizarea şi a activităţii partidului. Noi nu facem show din Congres, ne interesează partea de conţinut. Congresul e un eveniment serios, vom discuta aspecte ce ţin de ideologia, regulamentul, chestii fundamentale, pentru a ne reliefa platforma şi priorităţile partidului pe următoarele 4 ani”, a declarat Marian Lupu astăzi, 14 iunie.

Acesta a refuzat să spună cât a costat organizarea Congresului, spunând că nici nu cunoaşte cifrele. „Adresaţi-vă la contabilul partidului”, i-a îndemnat Lupu pe jurnalişti.

UNIMEDIA precizează că la 16 iunie, în clădirea Teatrului de Operă şi Balet va avea loc Congresul Partidului Democrat. Cu această ocazie, faţada TNOB a fost integral acoperită cu banere PD, iar scările - tapisate în albastru. Modificări esenţiale a suferit şi scena Teatrului.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Lupu: Nu facem show din Congres! „Simplu, european şi modern”
Lupu: Nu facem show din Congres! „Simplu, european şi modern”
„Stil simplu, european şi modern”. Aşa a caracterizat liderul PD transformarea amplă a Teatrului de Operă şi Balet pentru Congresul formaţiunii. „Ceea ce...
14.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten