Bine aţi venit, Oaspete
i1
Ştiri
Moldova
Internet

Lupu: Nu facem show din Congres! „Simplu, european şi modern”


Joi. 14 Iunie, 2012  | unimedia

„Stil simplu, european şi modern”. Aşa a caracterizat liderul PD transformarea amplă a Teatrului de Operă şi Balet pentru Congresul formaţiunii.

„Ceea ce vedeţi pare a fi în stil simplu, european, modern, pentru că vorbim de europenizarea şi a activităţii partidului. Noi nu facem show din Congres, ne interesează partea de conţinut. Congresul e un eveniment serios, vom discuta aspecte ce ţin de ideologia, regulamentul, chestii fundamentale, pentru a ne reliefa platforma şi priorităţile partidului pe următoarele 4 ani”, a declarat Marian Lupu astăzi, 14 iunie.

Acesta a refuzat să spună cât a costat organizarea Congresului, spunând că nici nu cunoaşte cifrele. „Adresaţi-vă la contabilul partidului”, i-a îndemnat Lupu pe jurnalişti.

UNIMEDIA precizează că la 16 iunie, în clădirea Teatrului de Operă şi Balet va avea loc Congresul Partidului Democrat. Cu această ocazie, faţada TNOB a fost integral acoperită cu banere PD, iar scările - tapisate în albastru. Modificări esenţiale a suferit şi scena Teatrului.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Lupu: Nu facem show din Congres! „Simplu, european şi modern”
Lupu: Nu facem show din Congres! „Simplu, european şi modern”
„Stil simplu, european şi modern”. Aşa a caracterizat liderul PD transformarea amplă a Teatrului de Operă şi Balet pentru Congresul formaţiunii. „Ceea ce...
14.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


De asemenea pe Totul
De asemenea pe internet

 


 


comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...


Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2014 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten