TOTUL

(video) „Triunghi amoros” fatal: Moldoveancă împușcată mortal de un italian


Dum. 17 Iunie, 2012  | fattodiritto

Alessandro Rizzi, un italian în vârstă de 71 de ani, a împușcat-o cu un pistol pe cetățeanca Republicii Moldova, Aliona Tiutiunnicova, în vârstă de 43 de ani, care lucra la el în calitate de îngrijitoare. Mai mult, după fapta săvârșită, Rizzi l-a ucis și pe bărbatul pe care l-a crezut că ar fi amantul ei, informează presa italiană.

Fiind văduv de mai mulți ani, Rizzi s-a îndrăgostit de moldoveancă. Presa locală scrie că bărbatul era gelos din fire și a crezut că femeia are un amant. Din această cauză, vineri, pe 15 iunie, a împuşcat-o în maşină, după care a acoperit-o cu o geacă şi a purtat-o pe străzile comunei Castelnuovo Sotto până a ajuns în parcarea barului „Snoopy”, știind că anume aici mai devreme, sau mai târziu trebuie să apară prepusul amant.

A doua sa victimă, Fabio Artoni de 44 de ani, lucra în calitate de distribuitor al băuturilor răcoritoare. Acesta din urmă a ajuns în bar, în jurul orelor 16:30. Rizzi a intrat din urmă și a strigat către clienții localului să iasă. În urma împușcăturilor cel puţin patru gloanţe l-au nimerit pe Artoni. Totodată, un bărbat care se afla în preajmă a fost rănit la picior.

După crima săvârșită, Alessandro Rizzi a ieşit din bar şi a aşteptat în mașină sosirea poliţiei, lângă iubita împușcată. În prezent, acesta este acuzat de dublă omucidere, tentativă de asasinare şi port ilegal de arme.
 Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
(video) „Triunghi amoros” fatal: Moldoveancă împușcată mortal de un italian
(video) „Triunghi amoros” fatal: Moldoveancă împușcată mortal de un italian
Alessandro Rizzi, un italian în vârstă de 71 de ani, a împușcat-o cu un pistol pe cetățeanca Republicii Moldova, Aliona Tiutiunnicova, în vârstă de...
17.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten