TOTUL

Trei reguli de aur pentru un ten perfect pe timp de vară


Ma. 19 Iunie, 2012  | publika

Cauţi secretul unei ingrijiri perfecte a tenului pentru perioada verii? Dincolo de curăţare, peeling, hidratare profundă şi protecţie solară, trebuie să ţii cont şi de mici reguli menite să îţi ajute pielea să arate la maximul ei potenţial, notează perfecte.ro.

Soarele este pe timp de vară un prieten foarte bun şi un duşman de temut. Pe cât de sexy îţi poate face pielea să arate, pe atât de mult o îmbătrâneşte. Aşa că, trebuie să o ajuţi să se menţină fresh şi hidratată.

1. Treci la dieta de vară Fast-food-ul, mâncărurile bogate în carbohidraţi, băuturile carbogazoase şi dulciurile trebuie evitate pe cât posibil în timpul verii. Înlocuieşte-le cu multe fructe şi legume - mai ales cele de sezon şi consumă cât mai multe lichide - apă, limonadă, citronadă. Fii sigură că vei vedea rezultate.

2. Odihneşte-te Vara, ai tendinţa să petreci mai mult şi să stai noaptea până târziu de vorba cu prietenul sau prietenii tăi. Ieşirile la terase sunt şi ele mult mai dese, iar vacanţele sunt pline de activităţi cât se poate de solicitante. Ei bine, dacă nu vrei cearcăne şi riduri, îţi recomandăm cele 7-8 ore de somn care te vor face să arăţi fresh şi mai frumoasă.

3. Evită vizitele la medicul estetician Tratamentele invazive de la medicul estetician nu sunt o soluţie la care să apelezi de câte ori simţi nevoia. Peelingurile chimice, tratamentele cu laser, botoxul nu trebuie să fie nicidecum o primă alegere pentru a arăta bine. Din contra. Foloseşte-le abia atunci când ai nevoie cu adevărat de ele. Până atunci, îngrijeşte-ţi pielea delicat şi acceptă-i micile imperfecţiuni.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Trei reguli de aur pentru un ten perfect pe timp de vară
Trei reguli de aur pentru un ten perfect pe timp de vară
Cauţi secretul unei ingrijiri perfecte a tenului pentru perioada verii? Dincolo de curăţare, peeling, hidratare profundă şi protecţie solară, trebuie să ţii cont şi de mici reguli...
19.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten