TOTUL

Dan Bălan a fost desemnat cel mai stilat interpret din Rusia


Ma. 19 Iunie, 2012  | noi

Cîntăreţul din Moldova, Dan Bălan, a fost recunoscut drept cel mai stilat interpret din Rusia. Ieri, 18 iunie, la Moscova a avut loc ceremonia "Fashion People Awards 2012", la care au participat reprezentanţi ai show-business-ului, muzicieni, actori, moderatori de televiziune şi designeri pentru a-i decora pe cei în pas cu moda. El a cîştigat acest premiu rîvnit la categoria "Interpret Fashion".

Dan a menţionat că o persoană publică trebuie să depună eforturi să facă faţă cu brio la toate. Artistul a recunoscut în mod repetat că însuşi îşi inventează ţinutele şi în ultimul moment.

Recent, cîntăreţul tot mai des era văzut în public într-o îmbrăcăminte elegantă şi aleasă cu gust.

"Fashion People Awards" se desfăşoară al treilea an consecutiv. Scopul acestui eveniment constă în atragerea atenţiei asupra celor mai moderni, talentaţi, frumoşi şi de succes oameni. Premiile au fost acordate în 17 categorii (designeri de haine şi blănuri, colecţii de modă, actori şi actriţe, cîntăreţi, moderatori de televiziune, duete, atleţi, show-uri muzicale, interpreţi de rock şi R'n'B etc.).

Laureaţi ai premiului au devenit Janna Friske, Elka, Anita Ţoi, Timur Rodrigez, Alexandr Rogov, Vlad Lisoveţ, Alexandr Terehov, Igor Guliaev, Avrora, trupa "Vintage", "Band`Eros", "Gradusî" şi "Bi -2".


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Dan Bălan a fost desemnat cel mai stilat interpret din Rusia
Dan Bălan a fost desemnat cel mai stilat interpret din Rusia
Cîntăreţul din Moldova, Dan Bălan, a fost recunoscut drept cel mai stilat interpret din Rusia. Ieri, 18 iunie, la Moscova a avut loc ceremonia "Fashion People Awards...
19.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten