TOTUL

Starul din Harry Potter, diagnosticat cu o boală rară


Mi. 20 Iunie, 2012  | publika

Actorul Daniel Radcliffe a fost diagnosticat cu o formă severă de cefalee, care provoacă dureri intense într-o singură jumătate a capului.

Afecţiunea se numeşte "cefaleea în ciorchine" sau sindromul Cluster Headache şi din cauza acesteia starul din "Harry Potter" a fost nevoit să renunţe la numeroase proiectele profesionale la începutul acestui an, potrivit libertatea.ro.

"În iarnă, sufeream de o boală ciudată, denumită Cluster Headache. E o formă foarte rară, dar foarte dureroasă. Pe lângă ea, o migrenă pare ceva banal. Pe atunci, credeam că sunt un laş. Luam 12 calmante puternice pe zi şi mă întrebam: "Cum e posibil să mă doară capul în continuare?"", a povestit Daniel Radcliffe.

Cefaleea în ciorchine este o boală care provoacă dureri extreme, care se produc aproape în toate cazurile doar într-o parte a craniului. Cauzele ei nu sunt deocamdată cunoscute, însă, conform statisticilor, aproximativ 0,1% din populaţie este afectată de acest sindrom.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Starul din Harry Potter, diagnosticat cu o boală rară
Starul din Harry Potter, diagnosticat cu o boală rară
Actorul Daniel Radcliffe a fost diagnosticat cu o formă severă de cefalee, care provoacă dureri intense într-o singură jumătate a capului. Afecţiunea se numeşte...
20.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten