TOTUL

Vara 2012: Cinci sfaturi esenţiale pentru când mergi la plajă


Joi. 21 Iunie, 2012  | publika

Chiar dacă ai impresia că ştii tot ce trebuie despre expunerea la soare şi căldura excesivă, asta nu înseamnă că te şi protejezi corespunzător. Unica.ro propune în continuare 5 sfaturi esenţiale pentru când mergi la plajă.

Loţiuni şi spray-uri cu SFP Regula spune ca în primele zile să foloseşti creme cu SPF ridicat şi abia după ce prinzi primul strat de bronz poţi trece la protecţie mai scăzută. Ce nu ştiai deja este că cea mai bună protecţie pentru zonele foarte sensibile, cum ar fi buzele şi aluniţele sunt balsamurile de buze cu SPF.Alcool sau oţet Nu trebuie să cari o sticlă mare după tine, dar o sticluţă mică în geanta de plajă e vitală. Oţetul e cel mai bun remediu pentru înţepăturile meduzelor, iar alcool-ul e foarte bun dacă te-ai înţepat în scoici sau pietre ascuţite.

Aspirină Dimineaţa, înainte să mergi la plajă, ia o aspirină tamponată. Te va proteja de insolaţie şi de durerile de cap provocate de expunerea excesivă la soare. În plus, dacă ai pielea albă şi te arzi uşor la soare, aspirina va reduce şi senzaţia de discomfort dată de arsuri şi băşici.

Fructe, în loc de bere şi cafea Oricât de tentată ai fi dimineaţa să bei o cafea pe plajă sau o bere la prânz, înainte să părăseşti nisipul, abţine-te. Atât cofeina, cât şi alcoolul nu fac decât să te deshidrateze, ceea ce este foarte periculos vara, la mare. Deshidratarea poate duce la ameţeli şi dureri de cap, care te pot afecta în timp ce înoţi. Nu vrei să ai crampe şi ameţeli când eşti în mijlocul apei. Consumă fructe proaspete şi apă minerală în loc de cafea şi bere.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Vara 2012: Cinci sfaturi esenţiale pentru când mergi la plajă
Vara 2012: Cinci sfaturi esenţiale pentru când mergi la plajă
Chiar dacă ai impresia că ştii tot ce trebuie despre expunerea la soare şi căldura excesivă, asta nu înseamnă că te şi protejezi corespunzător. Unica.ro propune în...
21.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten