TOTUL

Directoarea liceului Mihai Viteazul, Nelly Berezovschi, bănuită de escrocherie


Vin. 22 Iunie, 2012  | publika

Directoarea liceului Mihai Viteazul din Chişinău, Nelly Berezovschi, este cercetată în cadrul unui dosar penal, pe cazul tinerei care a fost deposedată de aparatul foto, într-un local din Capitală.  Berezovschi este bănuită de escrocherie. 

Amintim că, anterior, un grup de femei, care se aflau într-o cafenea, i-au luat unei tinere aparatul de fotografiat, deranjate de faptul că ultima fotografia localul în care se aflau. Tânăra, angajată să facă poze pentru un spot publicitar, a fost luată la rost de grupul de femei, nemulţumite fiind de faptul că sunt fotografiate fără acordul lor.

Din imaginile video se observă că, printre femei este şi directoarea liceului Mihai Viteazul din Chişinău, Nelly Berezovschi. Ultima a recunoscut pentru Publika TV acest lucru. 

"A fost aşa o situaţie. Era toată echipa managerială de la liceu. Am intrat să servim o cafea. Eram nouă sau zece femei. Se apropie o domnişoară şi ne face poze. Care e scopul? Le-a luat aparatul. Nu eu. Trebuie să vorbesc cu psihologul, la ea era aparatul, dar l-am întors în aceeaşi cafenea. Nu am văzut pozele. Mi s-a părut că erau alte poze. Posibil că am încercat să le şterg, dar nu ştiam care este butonul", a declarat Berezovschi.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal, spune purtatorul de cuvânt al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir. Acesta spune, însă, că aparatul foto nu a fost întors proprietarei.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Directoarea liceului Mihai Viteazul, Nelly Berezovschi, bănuită de escrocherie
Directoarea liceului Mihai Viteazul, Nelly Berezovschi, bănuită de escrocherie
Directoarea liceului Mihai Viteazul din Chişinău, Nelly Berezovschi, este cercetată în cadrul unui dosar penal, pe cazul tinerei care a fost deposedată de aparatul...
22.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten