TOTUL

Iurie Ţap îl apără pe Vlad Filat de Grigore Petrenco


Sîm. 23 Iunie, 2012  | publika

Deputatul PCRM Grigore Petrenco îl atacă pe prim-ministrul Vlad Filat. “Cine ne învaţă pe noi? Filat, care e în fruntea Guvernului, acesta e un bun exemplu?”, s-a indignat comunistul. Liberal-democratul Iurie Ţap a sărit în apărarea şefului de partid. Acesta i-a interzis lui Petrenco să se compare cu premierul. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Fabrika.

Grigore Petrenco s-a supărat că Alianţa pentru Integrare Europeană "l-a dat afară" de la şedinţa Legislativului. Acesta a spus că refuză să ia exemplu de la Vlad Plahotniuc, dar şi de la Vlad Filat."Cine ne învaţă? Ce fel de model e domnul Plahotniuc, care stă în prezidiul Parlamentului sau Filat care stă în fruntea Guvernului?", s-a întrebat Petrenco.

Replica din partea liberal democratului Iurie Ţap nu s-a lăsat mult aşteptată. “Vă rog să nu îi daţi calificative domnului Filat, deoarece sunteţi foarte departe de el. Ceea ce face el nici nu se compară cu ce faceţi voi”, a subliniat deputatul.

Acuzaţiile parlamentarului comunist la adresa PLDM nu s-au încheiat, însă, aici. “În PLDM a rămas doar domnul Ţap care crede că ei au venit la guvernare pentru a face reforme”, a spus ironic Petrenco.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Iurie Ţap îl apără pe Vlad Filat de Grigore Petrenco
Iurie Ţap îl apără pe Vlad Filat de Grigore Petrenco
Deputatul PCRM Grigore Petrenco îl atacă pe prim-ministrul Vlad Filat. “Cine ne învaţă pe noi? Filat, care e în fruntea Guvernului, acesta e un bun...
23.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten