TOTUL

Mare anunţ Mare! StarNet a lansat Magic TV Box


Lu. 25 Iunie, 2012  | starnet | STARNET S.R.L.

Cel mai inovativ şi performant dispozitiv multimedia este acum la dispoziţia clienţilor. StarNet a lansat Magic TV Box, un echipament TV de ultimă generaţie care permite aplicaţii şi facilităţi unice pe piaţă: acces la Internet direct de pe TV cu tastatură şi mouse, media player şi acces la USB flash, jocuri video, karaoke, reţele de socializare, toate fiind acum disponibile pe ecranul televizorului.

„Magic TV Box este un echipament care îşi justifică pe deplin numele, pentru că ceea ce face el dintr-un televizor simplu este într-adevăr magie. Suntem siguri că toţi cei care îl vor avea acasă, vor simţi diferenţa radicală dintre televiziunea modernă, care se „cuplează” cu lumea vastă a Internetului şi televiziunea clasică, care înseamnă doar vizionarea a câtorva canale TV. Acum, la televizor ai mână liberă pe net, ai jocuri, reţele de socializare, meteo, curs valutar, horoscop, karaoke, vizionare filme şi fotografii de pe dispozitive de memorie externă şi multe altele. În plus, pentru toţi cei care se conectează în această vară la unul din pachetele cu TV inclus de la StarNet, Magic TV Box se oferă gratuit”, menţionează Alexei Munteanu, Director Marketing, StarNet.

Magic TV Box este un dispozitiv multimedia de înaltă definiţie care transformă ecranul televizorului într-o lume interactivă, cu posibilităţi incredibile de vizionare a canalelor TV. Acesta aduce televiziunea prin Internet în casa fiecăruia şi datorită conexiunii la Internet este capabil să recepţioneze o gamă diversă de canale TV de calitate Full HD, oferă posibilitatea de înregistrare a programelor TV pe un dispozitiv extern de memorie sau vizionarea fişierelor foto-video de pe USB, acces la posturile radio de pe Internet şi la diferiţi furnizori de conţinut media, video, emisiuni, fotografii din vastul world wide web.

Navigarea pe Internet poate fi facută cu ajutorul tastaturii şi a mouse-ului, care se conectează la Magic TV Box. Dispozitivul are şi funcţia unui media player, el susţine diverse formate video, audio şi foto. Printre aplicaţiile deosebite disponibile cu acest echipament este şi accesul al YouTube, Picasa, opţiunile Pauza TV, Restart TV, Înregistrare TV, Arhiva TV, etc.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Mare anunţ Mare! StarNet a lansat Magic TV Box
Mare anunţ Mare! StarNet a lansat Magic TV Box
Cel mai inovativ şi performant dispozitiv multimedia este acum la dispoziţia clienţilor. StarNet a lansat Magic TV Box, un echipament TV de ultimă generaţie care permite aplicaţii...
25.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten