TOTUL

Studiu: Toyota este cel mai "verde" brand din lume


Mi. 27 Iunie, 2012  | publika

În topul celor mai "verzi" 100 de companii din lume, Toyota a reuşit să ocupe prima poziţie. Alte trei branduri auto reuşesc să pătrundă în Top 10. Compania de consultanţă Interbrand a publicat un studiu care analizează cele mai importante eforturi făcute pentru protejarea mediului înconjurător, notează automarket.ro.

Bazându-se pe expertiza celor de la Deloitte, care au evaluat eforturile ecologice a 100 de companii globale şi modul în care au fost percepute aceste eforturi de către consumatori. Studiul a presupus interogarea unui eşantion de 10.000 de oameni. Grupurile auto şi cele care se axează pe domeniul tehnologic au dominat "Topul celor mai ecologice branduri".

Prima poziţie a fost ocupată şi în acest an tot de Toyota, care are avantajul de a vinde bine un model popular precum Prius şi de a promite că va reduce semnificativ cantitatea de deşeuri neutilizabile. Topul celor mai verzi 10 companii la nvel mondial a fost completat de alte trei branduri: Volkswagen, Honda şi BMW, ultimul dintre ele chiar la limită. Meritul celor trei este acela de a investi şi promova continuu vehicule eficiente sau cu propulsie alternativă.

Toyota şi Honda, cele mai bine clasate mărci auto, au primit însă şi un scor negativ, diferenţa dintre percepţia publicului şi performanţa reală a modelelor fiind destul de mare.

În topul celor mai "verzi" 100 de branduri globale şi-a făcut apariţia şi Nissan, graţie lansării pe piaţă a noului model electric Leaf, care a aşezat marca japoneză chiar pe locul 21. În primele 50 de branduri s-au mai aflat şi Mercedes, Hyundai şi Ford.

 Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Studiu: Toyota este cel mai
Studiu: Toyota este cel mai "verde" brand din lume
În topul celor mai "verzi" 100 de companii din lume, Toyota a reuşit să ocupe prima poziţie. Alte trei branduri auto reuşesc să pătrundă în Top 10. Compania...
27.06.2012

Alte noutăţi ale zilei

    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten