TOTUL

Noul proprietar al SA "Viorica-Cosmetic" a devenit "DAAC-Hermes Group"


Mi. 27 Iunie, 2012  | noi

Noul proprietar al pachetului de 95,8% de acţiuni ale SA "Viorica-Cosmetic" a devenit compania "DAAC-Hermes Group". Una dintre societăţi fiice ale acestei companii a achiziţionat, ieri, la Bursa de Valori acţiunile SA "Viorica-Cosmetic" contra sumei de 51,04 milioane de lei.

Preşedintele Consiliului de Administrare al "DAAC-Hermes Group", Vasile Chirtoca, a declarat pentru NOI.md că, deşi managementul "Viorica-Cosmetic", în general, va fi păstrat, în următorii 3 ani se planifică realizarea unor investiţii majore în dezvoltarea întreprinderii, cu atragerea partenerilor străini.

În special, este vorba de dotarea suplimentară cu echipamente şi tehnologii moderne, extinderea gamei de produse, dezvoltarea producţiei pentru copii şi produse ecologice, utilizarea largă a materiei prime ecologice din Moldova de origine vegetală, investiţii semnificative în aspectul produselor, marketing şi publicitate.

Potrivit lui Vasile Chirtoca, compania va acorda atenţie deosebită consolidării poziţiei produselor respective pe piaţa internă, iar accentul principal va fi pus pe export.

Reamintim că un pachet de peste 1,7 milioane de acţiuni ale companiei ”Viorica-Cosmetic”, expus la vînzare cu o valoare nominală de 11 lei pentru o acţiune, a fost vîndut la licitaţie la un preţ iniţial de 30 de lei per acţiune.

Capitalul social al SA ”Viorica-Cosmetic” este de 19 524 857 lei.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Noul proprietar al SA
Noul proprietar al SA "Viorica-Cosmetic" a devenit "DAAC-Hermes Group"
Noul proprietar al pachetului de 95,8% de acţiuni ale SA "Viorica-Cosmetic" a devenit compania "DAAC-Hermes Group". Una dintre societăţi fiice ale acestei...
27.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten