TOTUL

Rezultate preliminare la BAC: Circa 5.000 de lucrări au fost apreciate cu "insuficient"


Vin. 29 Iunie, 2012  | publika

Proaspeţii absolvenţi vor face coadă, astăzi, la uşile centrelor de bacalaureat. Astăzi, 29 iunie, în toată țara, vor fi anunțate primele rezultate ale examenelor de BAC. Performanțele candidaților, exprimate în note, vor fi făcute publice la avizierul centrelor de bacalaureat.

Astfel, statistica prealabilă a rezultatelor prezintă următorul tablou procentual al reușitei: din 111.184 lucrări scrise – 4,03% au acumulat note maximale-”10”; 11,05 la sută - ”9”; 19,38 la sută - ”8”; 33,68 la sută - "7"; 17,59 la sută - "6"; 9,82 la sută -"5".

4949 de lucrări au fost apreciate cu "insuficient", ceea ce constituie 4,45 la sută.

Rezultatele definitive ale sesiunii de bacalaureat 2012, vor fi date publicității în luna iulie, după organizarea și desfășurarea sesiunii suplimentare.

Actuala sesiune de bacalaureat a fost marcată de scandal în legătură cu numeroasele nereguli înregistrate în timpul desfăşurării examenelor. Astfel, în urma acestora, au fost anulate aproape 300 de lucrări. Este vorba despre testele elevilor care au fost surprinşi în timp ce copiau, lucrările celor care au folosit telefoane mobile în timpul probei sau şi-au inscripţionat numele pe teste. Ei vor susţine din nou proba la anul viitor.

Totodată, în urma neregulilor, 11 preşedinţi ai centrelor de bacalaureat şi zeci de asistenţi din toată ţara au fost demişi. Pentru abaterile înregistrate la BAC, au fost deschise două dosare penale. Anul acesta au susţinut examenele de bacalaureat aproape 30.000 de elevi. Probele s-au desfăşurat în 159 centre de BAC.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Rezultate preliminare la BAC: Circa 5.000 de lucrări au fost apreciate cu
Rezultate preliminare la BAC: Circa 5.000 de lucrări au fost apreciate cu "insuficient"
Proaspeţii absolvenţi vor face coadă, astăzi, la uşile centrelor de bacalaureat. Astăzi, 29 iunie, în toată țara, vor fi anunțate primele rezultate ale examenelor de BAC....
29.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten