TOTUL

Victor Bodiu este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al „Băncii de Economii”


Vin. 29 Iunie, 2012  | noi

Secretarul general al Guvernului, Victor Bodiu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Băncii de Economii. Anunţul a fost făcut de premierul Vlad Filat. Decizia a fost luată de membrii Consiliului de Administraţie la data de 28 iunie.

Premierul speră că Bodiu va contribui la soluţionarea mai multor probleme din cadrul băncii. “Obiectivul este ca, în scurt timp, să facem o evaluare şi să luăm decizii care se impun pentru redresarea situaţiei de la „Banca de Economii”, iar acest lucru va fi realizat, cu dorinţa unora sau fără dorinţa altora”, a spus Filat.
Potrivit şefului Guvernului, Consiliul urmează să ia o decizie şi în legătură cu managementul băncii, în baza unei evaluări a ceea ce se întîmplă în interiorul instituţiei.

Menţionăm că, pînă în prezent, Vitor Bodiu a deţinut funcţia de secretar general al Guvernului. Deşi nu este membru al Partidului Liberal Democrat din Moldova, în vara anului 2011, Bodiu a fost înaintat de PLDM la funcţia de primar al capitalei. Acesta deţine şi mandatul de consilier municipal din partea liberal-democraţilor.

Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Victor Bodiu este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al „Băncii de Economii”
Victor Bodiu este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al „Băncii de Economii”
Secretarul general al Guvernului, Victor Bodiu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Băncii de Economii. Anunţul a fost făcut de premierul...
29.06.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten