TOTUL

„Ziua cîmpului 2012” cu ”Südzucker Moldova”


Mi. 11 Iulie, 2012  | suedzucker | SUDZUCKER MOLDOVA S.A., I.M.

“Ziua Câmpului 2012” a fost organizată de compania Südzucker Moldova duminică, 24 iunie, în vecinătatea satului Gribova din raionul Drochia. Expoziția-seminar de tehnică agricolă, semințe, produse agro-chimice și servicii de asigurare a fost organizată, cu ocazia acestei sărbători, de către Südzucker Moldova în colaborare cu întreprinderile furnizoare pentru gospodăriile agricole partenere. “Ziua Câmpului” a devenit o sărbătoare corporativă tradițională, precum se obișnuiește în sistemul de întreprinderi Südzucker AG din țările Uniunii Europene. În Moldova un astfel de eveniment are loc deja al patrulea an.

Sărbătoarea a adunat mai mult de 1000 de agricultori invitați împreună cu familiile lor, colaboratori ai companiei, parteneri. Oaspeții de onoare ai sărbătorii “Ziua Câmpului 2012” au fost Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare al RM, Vasile Bumacov, Ambasadorul Interimar al Germaniei în Moldova, Carsten Wilms și Președintele raionului Drochia, Andrei Marian. Președintele Parlamentului RM, Marian Lupu a transmis un mesaj de salut special, adresat gospodăriilor agricole și partenerilor Südzucker Moldova cu ocazia “Zilei Câmpului 2012”. La sărbătoare au mai participat președintele Uniunii Republicane a Asociațiilor Producătorilor Agricoli, UniAgroProtect, Alexandru Slusari și președintele Asociației producătorilor de sfeclă de zahăr, Nicolae Moraru.

“Industria sfeclei de zahăr din Moldova are deja cu ce se mândri”, a menționat în cuvântul său de salut speaker-ul conducerii companiei Südzucker Moldova, Alexander Koss. “Investițiile noastre comune în tehnologii avansate în domeniul sfeclei de zahăr și de modernizare a fabricilor de zahăr ne permit să înfruntăm cu succes provocările naturii și ale conjuncturii pieții. În pofida secetelor repetate din anii trecuți, am reușit să atingem și menținem o roadă stabilă de sfeclă de zahăr. Acesta este fructul unei munci enorme a experților moldoveni și germani pentru introducerea tehnologiilor de eficiență economică, a furnizorilor companiei noastre și desigur, a partenerilor noștri agricoli, care au avut încredere că se poate de rezistat în fața schimbărilor climaterice. Iar eu vă sunt recunoscător tuturor pentru aceasta, deoarece astfel contribuiți la îndeplinirea misiunii companiei noastre – să producă zahăr moldovenesc de calitate din sfecla de zahăr crescută pe câmpurile Moldovei”.

Partenerii sărbătorii “Ziua Câmpului 2012” au fost companiile: We Trade, Elit-Tehnica, Syngenta Moldova, Agrimatco-Service, Veaces Nova, Diazchim, Bioprotect, Agarista Agricola, Grinvitas, Vadalex-Agro, Holmer, Agromeșter HD, Moldcargo, SH Landtehnik Nord.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
„Ziua cîmpului 2012” cu ”Südzucker Moldova”
„Ziua cîmpului 2012” cu ”Südzucker Moldova”
“Ziua Câmpului 2012” a fost organizată de compania Südzucker Moldova duminică, 24 iunie, în vecinătatea satului Gribova din raionul Drochia. Expoziția-seminar de tehnică agricolă,...
11.07.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten