TOTUL

Au fost nominalizate cele mai ieftine oraşe pentru odihnă


Mi. 11 Iulie, 2012  | euromag

Portalul TripAdvisor a evaluat preţurile în cele mai populare capitale mondiale şi a creat un rating al celor mai convenabile oraşe pentru odihnă.

Ratingul a fost format în baza evaluării costului unei odăi pentru două persoane într-un hotel cu patru stele, a două călătorii cu taxi a cîte 3 km, a două cocktailuri în barul unui hotel de cinci stele şi a cinei pentru două persoane, cu vin.

Majoritatea oraşelor care au intrat în top-20 sînt din Asia şi America Latină, dar au nimerit şi cîteva oraşe din Europa Centrală şi de Vest. Astfel, pe locul 20 s-a plasat Praga, unde un asemenea pachet va costa aproximativ 198 de euro, iar pe locul 18 este Lisabona cu 195,42 euro. Atena ocupă locul 15 cu 190,01 euro pentru o noapte. Poziţia a opta în ratingul mondial şi a treia – în european a fost ocupat de Sofia, unde turiştii vor avea nevoie de doar 165,81 euro. Varşovia, în pofida creşterii preţurilor în sezonul turistic, s-a dovedit a fi şi mai accesibilă decît capitala bulgară. Potrivit estimărilor portalului TripIndex, după încheierea Euro-2012, odihna în Varşovia va costa doar 159,23 euro. În acest mod, capitala Poloniei ocupă locul şase în clasamentul mondial şi doi – în Europa.

Cel mai ieftin oraş din Europa s-a dovedit a fi Budapesta, unde oaspeţii vor avea nevoie de 154,71 euro ca să petreacă confortabil o seară.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Au fost nominalizate cele mai ieftine oraşe pentru odihnă
Au fost nominalizate cele mai ieftine oraşe pentru odihnă
Portalul TripAdvisor a evaluat preţurile în cele mai populare capitale mondiale şi a creat un rating al celor mai convenabile oraşe pentru odihnă. Ratingul a fost format...
11.07.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten