TOTUL

(video) Sasha Lopez feat Ale Blake & Broono au lansat “cel mai nebun” videoclip de vară


Mi. 11 Iulie, 2012  | noi

Sasha Lopez & Ale Blake feat Broono au lansat piesa şi “cel mai nebun” videoclip de pînă acum – “Everybody Feels Alright”. Melodia este scrisă în colaborare cu cei de la Bang Bang Production, Vano Tek şi Ivan Caragia şi are toate şansele să cucerească din nou lumea, aşa cum a făcut-o şi “All My People” sau “Weekend”. “E nouă, e plină de viaţă, de zîmbete, pozitivitate, e minunată. O piesă pentru cei care iubesc vara, toamna, primăvara, iarna. O piesă pentru cei care se bucură de fiecare clipă din viaţă”, scrie Ale Blake pe pagina unui sait de socializare.

Potrivit lui Sasha Lopez procesul de filmare a fost unul foarte intens, iar desfăşurarea de forţe a fost cea mai mare pe care el a avut-o pînă acum la un videoclip. Piesa a fost filmată de Alex Ceauşu în studiourile din Buftea din Bucureşti, unde au participat peste 100 de oameni.

Amintim că, recent, interpretul moldovean Sasha Lopez a obţinut discul de aur pentru cele mai multe vînzări digitale a două single-uri. Piesele care i-au adus aprecierea sînt „All My People” şi „Week-end”. Acestea se află în topul celor mai difuzate melodii din Canada.
Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
(video) Sasha Lopez feat Ale Blake & Broono au lansat “cel mai nebun” videoclip de vară
(video) Sasha Lopez feat Ale Blake & Broono au lansat “cel mai nebun” videoclip de vară
Sasha Lopez & Ale Blake feat Broono au lansat piesa şi “cel mai nebun” videoclip de pînă acum – “Everybody Feels Alright”. Melodia este...
11.07.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten