TOTUL

Alarmă falsă cu bombă la Aeroportul Chișinău în această dimineață


Mi. 18 Iulie, 2012  | unimedia

Neplăceri pentru mai mulți moldoveni care avea planificat un zbor în această dimineață. La Aeroportul Chișinău o persoană a alertat personalul că în interiorul clădirii ar fi plasată o bombă. 

S-a întâmplat la ora 05.10 dimineața, declară consilierul ministrului de Interne, Eugeniu Onică. „Un bărbat a telefonat dis-de-dimineață la biroul de informații al Aeroportului și a anunțat că este plasată o bombă. Poliția a evacuat aeroportul în scurt timp, după care mai multe echipaje au menținut securitatea în zonă.

După verificările geniștilor, care s-au încheiat la ora 07.15, s-a constatat că e vorba de o alarmă falsă - nu s-a găsit nimic”.

Potrivit poliției, a fost deja identificat un număr de oraș și o persoană cu care se discută. Aceasta nu are statut de reținut. În baza art. 281 al Codului Penal a fost deschisă o cauză penală. 

Pasagerii au primit permisiunea oamenilor legii să intre din nou în clădirea aeroportului pentru a continua pregătirile de îmbarcare. Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Alarmă falsă cu bombă la Aeroportul Chișinău în această dimineață
Neplăceri pentru mai mulți moldoveni care avea planificat un zbor în această dimineață. La Aeroportul Chișinău o persoană a alertat personalul că în interiorul...
18.07.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten