TOTUL

Bashar al-Assad, rănit, soţia sa ar fi fugit în Rusia


Vin. 20 Iulie, 2012  | noi

Preşedintele sirian Bashar al-Assad a fost rănit în atacul terorist care a vizat miercuri sediul Securităţii naţionale din Damasc, potrivit unor informaţii publicate joi de ziarele Guardian, britanic, şi Huriet, turc.

Preşedintele Assad este rănit şi în prezent se află în oraşul Latakia, iar soţia sa Asma a fugit în Rusia, conform aceloraşi surse, citate de Novinite.

Pe de altă parte, la Damasc sunt în curs de desfăşurare confruntări sângeroase între forţe loiale şi combatanţi rebeli. Bine păzit de forţele de ordine, Damascul a fost până nu demult relativ ocolit de violenţele care însoţesc mişcarea de protest faţă de regimul preşedintelui Assad, declanşată în urmă cu peste 16 luni.

Atacul terorist de miercuri s-a soldat cu moartea a trei oficialităţi siriene de rang înalt: ministrul apărării, generalul Daoud Rajha, adjunctul acestuia Assef Shawkat, cumnat al preşedintelui sirian, şi un consilier prezidenţial pentru probleme de securitate, generalul Hassan Turkmani.

Ambasadorul Siriei în Rusia Riyad Haddad a dezminţit informaţia privind prezenţa la Moscova a soţiei preşedintelui sirian. "Este o informaţie complet falsă. Soţia preşedintelui nu a venit la Moscova", a insistat diplomatul sirian adăugând că Asma al-Assad este la Damasc împreună cu ceilalţi membri ai familiei.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Bashar al-Assad, rănit, soţia sa ar fi fugit în Rusia
Bashar al-Assad, rănit, soţia sa ar fi fugit în Rusia
Preşedintele sirian Bashar al-Assad a fost rănit în atacul terorist care a vizat miercuri sediul Securităţii naţionale din Damasc, potrivit unor informaţii publicate joi de...
20.07.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten