TOTUL

StarNet te invită în acest weekend la Campionatul Open la Hipism, proba obstacole!


Vin. 20 Iulie, 2012  | starnet | STARNET S.R.L.

Conectată în premieră la Wi-Fi gratuit de la StarNet, Şcoala Republicană Specializată de Hipism şi Pentatlon Modern, organizează în acest weekend spectaculosul Campionat Open la Hipism, la proba de concur (sărituri peste obstacole). Toţi doritorii sunt invitaţi să urmărească un adevărat spectacol al măiestriei sportive în echitaţie şi să se bucure de acces gratuit la Internet, pus la dispoziţie de StarNet.

Proba de obstacole este o probă clasică în echitaţie, în care cuplul călăreţ-cal trebuie să depăşească obstacole cu înălţimi de la 90 până la 140 cm, fără a doborî barele. La întrecere participă călăreţi cu vârste cuprinse între 12-40 ani cu cai de rasă, pe care amatorii acestui sport pot să-i admire în toată spendoarea.

“Pentru Şcoala Republicană Specializată de Hipism şi Pentatlon Modern acest Campionat reprezintă o etapă foarte importantă în pregătirea către competiţiile republicane şi internaţionale, şi perfecţionarea măiestriei sportive a călăreţilor noştri. Ne bucurăm că avem susţinerea companiei StarNet în desfăşurarea Campionatului şi încercăm împreună să popularizăm hipismul în Moldova”, Petru Moisei, directorul şcolii.

“StarNet are marea plăcere să lanseze în premieră o zonă de Wi-Fi gratuit la Şcoala de Hipism, astfel oferind posibilitatea vizitatorilor, spectatorilor de la concursuri, sportivilor din cadrul şcolii şi antrenorilor de a se bucura de acces la Internet, socializare şi comunicare. Credem că aceasta este o modalitate deosebită prin care acest sport poate ajunge în vizorul tuturor”, Alexei Munteanu, Director Marketing, StarNet.

StarNet v-a susţine Campionatul Open şi prin acordarea premiilor pentru câştigătorii din cadrul nominalizărilor din proba de concur. Campionatul Open la proba de concur va fi urmat în data de 27-28 iulie de proba de dresaj, la care se va putea urmări un spectacol deosebit de eleganţă ecvestră.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
StarNet te invită în acest weekend la Campionatul Open la Hipism, proba obstacole!
StarNet te invită în acest weekend la Campionatul Open la Hipism, proba obstacole!
Conectată în premieră la Wi-Fi gratuit de la StarNet, Şcoala Republicană Specializată de Hipism şi Pentatlon Modern, organizează în acest weekend spectaculosul Campionat Open la...
20.07.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten