TOTUL

Şeful vămii Costeşti-Stînca este cercetat penal pentru corupţie


Vin. 20 Iulie, 2012  | noi

Şeful postului vamal Costești-Stînca, un inspector vamal şi un polițist de frontieră din cadrul aceluiași post au fost reţinuţi pentru 20 de zile, fiind suspectaţi de corupere pasivă. Cei trei se află în izolatorul de detenţie provizorie al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

Vameşii au fost reținuţi, acum cîteva zile, după ce oamenii legii au efectuat peste 20 de percheziții la domiciliile, garajele și în unitățile de transport ale bănuiților. În urma acestora, asupra unui vameș a fost descoperită suma de 450 de euro, pe care acesta i-ar fi pretins de la o persoană, iar în safeul bancar, care aparţinea inspectorului vamal, au fost găsite 110 mii de euro și 14,1 mii de dolari SUA, proveniența cărora urmează a fi stabilită.

Oamenii legii spun că au investigat cazul pe parcursul a un an și jumătate. În privinţa acestora a fost pornită o cauză penală pentru corupere pasivă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceștia riscă privaţiune de libertate de la cinci la zece ani cu amendă de la 20 la 60 de mii lei şi privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la doi la cinci ani.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Şeful vămii Costeşti-Stînca este cercetat penal pentru corupţie
Şeful vămii Costeşti-Stînca este cercetat penal pentru corupţie
Şeful postului vamal Costești-Stînca, un inspector vamal şi un polițist de frontieră din cadrul aceluiași post au fost reţinuţi pentru 20 de zile, fiind suspectaţi de...
20.07.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten