TOTUL

Comuniștii nu renunță la seceră și ciocan: Sunt niște psihopați cei care au votat ...


Sîm. 21 Iulie, 2012  | unimedia

Vladimir Voronin atacă iar membrii coaliției de guvernare. S-a întâmplat după plenarea PCRM, desfășurată astăzi, 21 iulie, unde comuniștii s-au întrunit pentru a decide cum acționeze după interzicerea secerei și ciocanului prin lege. 

„Am discutat situația catastrofală din țară. Bujătul e cu -1,3 milioane mai mic, seceta a distrus cerealele, AIE încalcă normele democratice. [...] Nu renunțăm la simboluri. Am decis să luptăm prin toate formele. Acesta nu e simbolul partidului nostru, e simbol internațional, sub care a luptat toată Europa, simbol care reprezintă China, simbol cu care s-a cucerit victoria asupra fascismului. Ei sunt orbi. Au căzut în capcana lui „Ghimpler” (n. red Ghimpu), un psihopat. Eu m-am urcat și la alt psihopat în prezidium. I-am spus, ei, dați-vă sama ce faceți. Sunt țara, interesele țării...nu-i interesează pe ei nimic”, a mai spus sursa.

Întrebat ce crede despre proiectul PLDM de condamndare a nazismului și fascismlului, Voronin a fost scurt: „Lasă-i să se ducă la biotualet cu proiectul lor”. 

Amintim că vineri, 12 iulie, Parlamentul țării, cu 53 de voturi, a condamnat crimele regimului totalitar comunist. Pentru adoptarea acestei hotărâri s-au expus toate partidele reprezentante ale AIE - PL, PD și PLDM. Respectiv, fracțiunea PCRM, socialiștii lui Dodon și grupul deputaților neafiliați condus de Vadim Mișin - au fost împotrivă. După vot, comuniștii au părăsit sala de ședințe a Parlamentului. Astfel, partidele politice nu vor mai putea utiliza și face propagandă cu atributele ideologiei comuniste. 

Liberal-democratul Chiril Lucinschi s-a abținut de la vot, motivând că ar trebui condamnat nu doar comunismul, dar și nazismul și fascismul.

Comuniștii au anunțat că vor ataca decizia la Curtea Constituțională.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Comuniștii nu renunță la seceră și ciocan: Sunt niște psihopați cei care au votat ...
Vladimir Voronin atacă iar membrii coaliției de guvernare. S-a întâmplat după plenarea PCRM, desfășurată astăzi, 21 iulie, unde comuniștii s-au întrunit pentru a...
21.07.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten