TOTUL

Adevărul.md: Un mason rus, fost consilier al lui Putin şi al lui Voronin, implicat în ...


Lu. 23 Iulie, 2012  | unimedia

Cunoscutul ziarist român Robert Turcescu a prezentat la postul B1 TV şi pe blogul său, un document care are legătură cu prezența în România în luna iunie a lui Alexander Kondyakov, membru al Marii Loji Masonice Ruse, director executiv al unui centru de analiză politică din Moscova dar şi consilier al Kremlinului şi al expreședintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin.

Suspendarea președintelui României Traian Băsescu poate avea și alte substraturi în afară de cel politic, invocat de liderii USL, care consideră că acesta nu a cârmuit cum se cuvine ţara în perioadă de criză. Astfel, Robert Turcescu a prezentat joi în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării", difuzată de B1 TV, un document care scoate la iveală unele informații importante, care ar putea avea legătură cu suspendarea șefului statului român.

Astfel o firmă din România, Unio SA solicita aprobarea unei vize de România în perioada 25 mai - 25 iunie 2012 pe numele lui Alexander Kondyakov de la International Consulting Corporation Rusia. Motivul invocat este înfiinţarea unei societăţi comerciale mixte.

Ţinând cont de faptul că Alexander Kondyakov s-a aflat în România şi în aprilie 2007 în ajunul precedentului referendum prin care se încerca demiterea lui Traian Băsescu, actuala vizită a acestuia ar avea legătură directă cu referendumul din 29 iulie 2012, a constat Robert Turcescu, care a publicat mai multe materiale pe blogul său.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Adevărul.md: Un mason rus, fost consilier al lui Putin şi al lui Voronin, implicat în ...
Cunoscutul ziarist român Robert Turcescu a prezentat la postul B1 TV şi pe blogul său, un document care are legătură cu prezența în România în luna iunie a...
23.07.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten