TOTUL

Internaţionala Socialistă nu vede nimic rău în condamnarea comunismului în Moldova


Lu. 23 Iulie, 2012  | noi

Secretarul general al Internaţionalei Socialiste, Luis Ayala, afirmă că recenta condamnare de către Parlamentul de la Chişinău a regimului totalitar comunist și interzicerea utilizării simbolurilor comuniste „sînt fenomene previzibile, care au avut loc deja și în alte state ale lumii”.

”Am văzut aşa evoluţii şi în alte ţări. Toată lumea promovează libertatea și partidele se schimbă. Există noi realităţi şi trebuie să ne conformăm realităţilor, pe care nu le impun partidele, dar cetăţenii. Partidele trebuie să-şi asume platforme aşteptate de cetăţeni”, a declarat Ayala, aflat la Chișinău cu prilejul participării la reuniunea Comitetului Internaţionalei Socialiste pentru CSI, Caucaz şi Marea Neagră.

Pe de altă parte, Partidul Comuniștilor a lansat un apel către conducerea țărilor Comunității Statelor Independente, Consiliul Europei și OSCE, prin care solicită luarea unor măsuri urgente „pentru readucerea pe calea corectă a guvernării represive din Moldova”.

”Partidul nostru își rezervă dreptul de a lupta cu dictatura atît în sala de judecată, cît și prin intermediul protestelor în masăm, pentru eliberarea de sub regimul antipopular, anti-statal și dictatorial”, se spune în mesajul PCRM, adoptat în cadrul plenarei comuniștilor din 21 iulie.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Internaţionala Socialistă nu vede nimic rău în condamnarea comunismului în Moldova
Internaţionala Socialistă nu vede nimic rău în condamnarea comunismului în Moldova
Secretarul general al Internaţionalei Socialiste, Luis Ayala, afirmă că recenta condamnare de către Parlamentul de la Chişinău a regimului totalitar comunist și interzicerea...
23.07.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten