TOTUL

În acest week-end, dansăm tangou în parc şi mergem la rock concert


Vin. 3 August, 2012  | noi

Propunem o selecţie a celor mai importante şi interesante evenimente care vor avea loc în week-endul acesta.

De pe 3 pînă pe 4 august, în satul Căoriana, raionul Străşeni, în apropierea Mănăstirii Căpriana, se desfăşoară festivalul internaţional de muzică grea Forest Kap 2012.

Sîmbăta, 4 august, în parcul Ştefan cel Mare, lîngă havuzul din apropierea hotelului Codru, în premieră va avea loc un Open Air de dansuri sociale.

Sîmbăta, 4 august, în restaurantul Flying Pig va avea loc concertul live a învingătorului proiectului „Fabrica de staruri 3”, Alex Maţaev. Începutul – la 23.00.

Pe 4 august, la clubul Cocos Prive va avea loc o petrecere grandioasă. Invitatul serii este Black Star inc. Începutul – la 23.00.

Duminică, 5 august, va avea loc Unick.Yardsale#18 Amore More, unde fiecare îşi va găsi ocupaţie după gust. Pentru iubitorii de shopping va fi organizat un market, pentru iubitorii de dansuri – o lecţie de la studioul Class. Vor evolua Slaventii Smile, Sergei Odainique, Kirumba, Группа Unick. Yardsale#18 va avea loc pe teritoriului centrului pentru copii Artico.

La unicul cinematograf în aer liber vor rula filmele: „The Adjustment Bureau”, „Ransom”, „Snatch”. Începutul – la 21.00.

În zilele de odihnă, la cinematograful Patria vor putea fi vizionate filmele: “Trei metri deasupra cerului. Te doresc”, “Cavalerul Negru: legenda renaşte”, “Cosmopolis”, “Ace Age 4”, “Rock pentru totdeauna”.
La Muzeul Naţional de Arte s-a deschis expoziţia pictorului Gheorghe Mardare, la care sunt prezentate peste 70 de lucrări ale maestrului.

În sala de expoziţii Constantin Brîncuş se desfăşoară expoziţia internaţională „Artelit”, la care participă pictor din 12 ţări.
La ferma de struţi din satul Bardar Ialoveni aveţi ocazia să vedeţi animale şi păsări exotice cum ar fi struţi, păuni, fazani, găini indiene etc.

Amatorii de hipism, precum şi cei care niciodată nu au încălecat în şa, pot vizita Grădina Zoologică din capitală. Aici se poate închiria un cal la un preţ de 150 de lei pentru o oră.


Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
În acest week-end, dansăm tangou în parc şi mergem la rock concert
În acest week-end, dansăm tangou în parc şi mergem la rock concert
Propunem o selecţie a celor mai importante şi interesante evenimente care vor avea loc în week-endul acesta. De pe 3 pînă pe 4 august, în satul Căoriana,...
3.08.2012

Alte noutăţi ale zilei


Ultimele știri    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten