TOTUL

"Respectati Constructorul!"


Mi. 8 August, 2012 | AlimConstruct Grup S.R.L.

 

Ziua Constructorului este marcată în egală măsură de toţi cei care contribuie la crearea imaginii despre ţară prin edificarea unor construcţii moderne, originale şi de calitate - constructori, arhitecţi, proiectanţi, designeri, lucrătorii din industria materialelor de construcţii.

 
Istoria construcțiilor a inceput acum de 7000 de ani din Mezopotamia si in zilele noastre atinge un stil complex. Construcțiile reprezinta implicarea cea mai mare a omenirii, din punct de vedere al creației, al dorinței de-a face ordine în aceasta lume interesantă, dar totodată haotica. Istoria construcțiilor ne demonstreaza ca cel mai important element al omului este puterea creației, acea putere care ne-a obligat sa incepem lupta cu natura pentru a ne asigura un adapost. 
 
La etapa actuala, ramura construcţiilor are nevoie mai mult ca oricînd de condiţii favorabile de dezvoltare, iar sarcina primordială a noastra ca specialişti este dezvoltarea și promovarea activității în domeniul construcțiilor, fapt care în consecinţă va îmbunătăţi calitatea în construcţii si va asigura trecerea ramurii la un alt nivel. Aportul nostru este direct, de aceea 
Stimaţi colegi!!!
 
Cu prilejul  sărbătorii profesionale a constructorului, Vă urez sincere felicitări şi urări de bine, sănătate, incredere in propriile forte, mult succes  în scopul Dumneavoastră nobil de a semăna şi de a cultiva dragostea pentru profesie. 

Prosperitate şi realizări în tot ce faceţi, armonie şi bunăstare în familie!

 
 
Cu stima, Director general
 
 SRL “AlimConstructGrup

Radvan Sergiu Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
"Respectati Constructorul!"
  Ziua Constructorului este marcată în egală măsură de toţi cei care contribuie la crearea imaginii despre ţară prin edificarea unor construcţii moderne, originale...
8.08.2012

Alte noutăţi ale zilei

    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten