TOTUL

Miniştrii, puşi la treabă. Filat cere modificarea legislaţiei


Mi. 8 August, 2012  | publika

Premierul Vlad Filat cere ca provocatorii de la Bălţi să fie traşi la răspundere. Şeful Guvernului le-a solicitat miniştrilor să facă o evaluare a legislaţiei în vigoare, iar dacă va fi necesar, să vină şi cu propuneri de modificare a acesteia, astfel ca cei care vor atenta la statalitatea Republicii Moldova să poată fi sancţionaţi.

Premierul a revenit la evenimentele din Bălţi, la şedinţa de azi a Executivului. “Sunt lucruri absolut regretabile, am văzut foarte multe drapele, steaguri, steguleţe ale cui doriţi, numai nu pe cel al Republicii Moldova. Mă miră că mulţi care participă la asemenea acţiuni se numesc patrioţi, dar prin viziunile lor sunt atât de departe de interesele R. Moldova. Aceste manifestări, referendumuri şi alte lucruri năstruşnice au ca sop destabilizarea R. Moldova. Pe mulţi îi deranjează parcursul european al ţării noastre”, a declarat Filat.

Şeful Cabinetului de Miniştri s-a arătat vădit nemulţumit de faptul că “unii încearcă să se ascundă după paravanul de preşedinte de partid” pentru a se eschiva de răspundere: “Nu vom tolera acest lucru. La Bălţi au fost provocatori clari, mă refer inclusiv la organizatori. Domnule Recean, nu cred că trebuie să mai tolerăm. Legea e una pentru toţi, se încalcă, suportă consecinţele”.

Filat a solicitat şi ajustarea cadrului normativ, în caz de necesitate, astfel ca legislaţia să prevadă sancţiuni concrete pentru cei care aduc atingere statalităţii şi integrităţii R. Moldova.

Publika MD aminteşte că duminică, la Bălţi a avut loc o acţiune de protest faţă de Marşul Unirii, organizat de "Acţiunea 2012". Manifestarea, la care au participat reprezentanţii mai multor mişcări de stânga, s-a desfăşurat cu violenţe şi altercaţii.Lexicul, ortografia și punctuația sursei au fost salvate

Adaugă în blog

Pentru a posta acest material, copiaţi codul de mai jos în blogul dvs.

Cod pentru publicare

Cum va arăta pe blog:

Totul.md
Miniştrii, puşi la treabă. Filat cere modificarea legislaţiei
Miniştrii, puşi la treabă. Filat cere modificarea legislaţiei
Premierul Vlad Filat cere ca provocatorii de la Bălţi să fie traşi la răspundere. Şeful Guvernului le-a solicitat miniştrilor să facă o evaluare a legislaţiei în vigoare,...
8.08.2012

Alte noutăţi ale zilei

    
comments powered by Disqus
CELE MAI POPULARE
24 ore
3 zile
7 zileLoading...

Stirile partenerilor
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten