i1
Ştiri
Moldova
Internet
Sursa:

Rebelii libieni oferă 2 milioane de dinari pentru capturarea lui Gaddafi

Patru ziarişti italieni au fost răpiţi în Libia, în apropiere de oraşul Zawiya. Totodată, 35 de jurnalişti, care au stat blocaţi câteva zile în hotelul Rixos din Tripoli, au fost eliberaţi. Rebelii declară că, acum, principala lor preocupare este să-l găsească pe Muammar Gaddafi, dar şi pe toţi liderii din clanul său.

Rebelii libieni au anunţat că oferă recompensă echivalentă cu aproximativ 1,6 milioane de dolari, celui care va pune mâna pe Gaddafi, viu sau mort.

În căutarea dictatorului, rebelii vor cerceta o serie de locuri despre care ştiu că ar putea servi drept ascunzişuri pentru colonel şi familia acestuia. Şi hotelul Rixos, unde au stat captivi jurnaliştii, va fi cercetat, pentru că exista o ipoteză că dictatorul ar fi într-un buncăr sub această clădire.

În afara capitalei, căutările vor viza oraşul natal al lui Muammar Gaddafi, Sirte, unde loialiştii au rezerve importante de armament. Exista unele suspiciuni că armata lui Gaddafi deţine stocuri de gaz toxic ce ar putea fi folosit în lupte.
Комментарии
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten