i1
Ştiri
Moldova
Internet
Sursa:

Maradona a primit un tricou simbolic înainte de startul noului sezon din EAU

Diego Maradona şi-a primit tricoul simbolic cu numărul "10" de la oficialii echipei Al-Wasl, unde a devenit antrenor în luna mai. Maradona a făcut şi câteva declaraţii publice înaintea startului noului sezon din Emiratele Arabe Unite şi a dat numele celui mai iubit antrenor din lume.

Antrenorul echipei Al Wasl, Diego Maradona a ţinut o conferinţă de presă înainte de startul noului sezon în Emiratele Arabe Unite, dar nu înainte ca să-şi primească tricoul simbolic cu numărul 10.

Maradona a declarat că este gata să lupte în Liga Campionilor din Asia cu lotul pe care îl are şi a făcut o confesiune - dintre toţi antrenorii, Jose Mourinho este favoritul său. "Am privit meciul echipei Real Madrid şi am făcut concluzia că Mourinho este cel mai bun, nu cu mult, dar este mai bun, deoarece Pep Guardiola de asemenea îşi construieşte o carieră impresionantă", a spus antrenorul Al Wasl.

Maradona a semnat cu Al Wasl în luna mai. Ultima echipă antrenată de fostul mare atacant a fost selecţionata Argentinei, de la care şi-a dat demisia imediat după Cupa Mondială din 2010.
Комментарии
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten