i1
Ştiri
Moldova
Internet
Sursa:

Doi moldoveni au ars de vii într-un accident rutier în Rusia

Două din cele cinci persoane care au ars de vii într-un accident rutier produs în Sankt Petersburg, sunt din Republica Moldova. Este informaţia oferită de Ministerul Afacerilor Externe de la Chişinău. Presa rusă scrie că un Tir s-a tamponat cu un autoturism, în care se aflau victimele.

În urma impactului a izbucnit un incendiu. Pompierii au reuşit să stingă focul, însă toate cele cinci persoane aflate în automobil au decedat.

"Informaţia este veridică. Cinci cetăţeni au decedat în urma unui accident rutier. Tragedia s-a produs în regiunea Leingrad. În acest moment, se organizează procedura de repatriere", a declarat Veaceslav Vîlcu, consilier, ambasada Republicii Moldova în Rusia.

Potrivit autorităţilor ruse, moldovenii munceau legal în Federaţia Rusă. În prezent, oamenii legii investighează cauzele producerii accidentului.

Pe 19 septembrie, într-un alt accident din Federaţia Rusă au murit alţi 4 moldoveni. Accidentul s-a produs pe autostrada care leagă Moscova de aeroportul Domodedovo. Cei patru bărbaţi au fost loviţi de automobil în timp ce traversau drumul.
Комментарии
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten