i1
Ştiri
Moldova
Internet

Avion rusesc, prăbuşit în Indonezia. La bord erau 48 de oameni

Salvatorii indonezieni au găsit epava avionului rusesc Suhoi Superjet 100, care a dispărut, ieri, de pe ecranele radarelor, în timpul unui zbor demonstrativ deasupra capitalei indoneziene Jakarta. La bordul aeronavei se aflau 48 de oameni.
 
Epava a fost reperată de un elicopter de recunoaştere, pe marginea unei stânci.
 
Presa rusă scrie că aparatul se afla la al doilea zbor demonstrativ. După primul, mai mulţi bloggeri ruşi, aflaţi la bord au postat pe reţelele de socializare imagini din timpul zborului. Mai multe bucăţi din avion au fost descoperite pe vârful unei stânci, scrie vesti.ru.
 
"Avionul s-a prăbuşit în Munţii Salak. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Prioritar în operaţiunile de căutare este identificarea persoanelor care se aflau la bord", a declarat preşedintele Indoneziei, Susilo Bambang Yudhozono.
 
Deocamdată nu se ştie nimic despre soarta pasagerilor. Ultima informaţie primită de turnul de control este că piloţii au cerut permisiunea de a coborî de la altitudinea de 3.000 de metri la 1.800 de metri. După ce a primit permisiunea, avionul a virat la dreapta şi a început să coboare, dar a disparut de pe ecranele radarelor într-o zonă muntoasă, la 100-120 de kilometri de aeroportul din Jakarta.
Комментарии
Totul Info
Studiază Totul
Tools
Alte Pagini
Copyright © 2016 Totul.md. Toate drepturile Rezervate.

Trimite link unui prieten