ȘtiriSilvia Radu confirmă: „Am decis să schimb pretorul de...

Silvia Radu confirmă: „Am decis să schimb pretorul de la Ciocana. Atitudinea doamnei pretor e lipsită de bun simț!”

Primarul interimar Sivlia Radu confirmă faptul că a decis să o demită pe Galina Bostan, pretorul sectorului Ciocana, și pe vicepretorul Anatolie Portnoi. Motivul invocat de edil este că funcționarii nu sunt dedicați muncii lor. 

Silvia Radu confirmă: „Am decis să schimb pretorul de la Ciocana. Atitudinea doamnei pretor e lipsită de bun simț!”

În ultimele săptămâni și, mai ales, în primele două zile ale campaniei „Facem curat lună!”, am primit de la locuitorii orașului foarte multe plângeri. Am fost personal în sectorul Ciocana și am văzut situația de la fața locului. Atitudinea doamnei pretor față de problemele orășenilor este una lipsită de bun simț. Am spus-o în ședințe, și o mai repet: cine nu își schimbă atitudinea, cine nu se apucă de treabă, acela va pleca. Consider că pretorul trebuie să fie dedicat muncii în folosul comunității și nu un om care se mândrește că are o funcție de conducere. De aceea, în urma tuturor celor constate, am decis să schimb pretorul de la Ciocana. Totodată a fost eliberat din funcție și vicepretorul de sector”, a anunțat Silvia Radu pe rețelele de socializare.

Totodată, și serviciul de presă al Primăriei a anunțat oficial că funcționarii vor fi demiși și că dispoziția de eliberare din funcție a lui Bostan și Portnoi a fost semnată de primarul interimar azi, 15 martie.

Amintim că Galina Bostan nu a vrut să comenteze deocamdată decizia primarului interimar, dar a confirmat că a fost anunțată verbal despre faptul că va fi demisă.

Latest news

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you