AutoDaewoo Matiz – micuţul automobil urban.

Daewoo Matiz – micuţul automobil urban.

El a devenit automobilul preferat în toată Europa. Europenilor le-a plăcut nu numai aspectul său, dar, de asemenea, motorul economic. Calităţi cum ar fi eficienţa şi oportunitatea de a parca pe străzile aglomerate ale oraşelor europene, i-au adus rapid o mare popularitate.

Ce fel de automobil este acesta? – Daewoo Matiz. Acum, el a câştigat o mare popularitate în ţara noastră. La noi, el a plăcut nu numai prin eficienţă şi dimensiunile mici, dar şi pentru că ajută la realizarea dorinţei multora de a deveni proprietarul unui automobil străin. O persoană, chiar şi cu un venit mic, se poate transfera de pe fotoliul aspru al maşinii „Lada”, în fotoliul confortabil al automobilului Daewoo Matiz. El a devenit foarte popular. Desigur, el nu va deveni pentru noi ceea ce pentru germani în timpul său a devenit „Beetle”. Dar cererea pentru aceasta este foarte mare şi în continuă creştere.

Ce fel de miracol este acesta? Să-l privim mai aproape. Iniţial, Daewoo Matiz a fost conceput ca un vehicul pentru şoferii începători. Poate acesta este motivul pentru care el a devenit foarte popular în rândul tinerilor, în special în rândul tinerelor. Designerii italieni s-au străduit la proiectarea carcasei. frumuseţea sa distrage ochii de la carcasa îngustă şi profilul minivan. Aspectul exterior al maşinii Daewoo Matiz, prin blândeţe şi sinceritate, impune de a lua în considerare deficienţele ca fiind nesemnificative. Probabil, din această cauză el fost pe placul femeilor, un fel de câine inteligent cu ochii mari.

Să cercetăm Daewoo Matiz din toate părţile. Ştim deja că el prezintă un mic automobil economic urban. Să deschidem salonul lui. S-ar părea că totul aici este potrivit. Salonul poate include patru adulţi şi un copil. Locurile din faţă înalte, portbagaj. Dar ceva provoacă confuzie aici. Este foarte mic intervalul de reglare a scaunelor din faţă. Aceasta este o deficienţă gravă, mai ales pentru scaunul şoferului. Poziţia confortabilă a şoferului presupune siguranţa conducerii. Aici va încăpea un conducător auto nu mai înalt decât o sută optzeci şi cinci centimetri. Iar dacă şoferul se va simţi confortabil, pasagerul din spatele lui, nu va avea loc unde să-şi pună picioarele. Înseamnă că în spatele conducătorului auto poate fi doar un copil? Această situaţie trebuie luată în considerare la alegerea automobilului.

Toate sistemele de conducere sunt amplasate foarte eficient. Aceasta bucură. Dar stabilirea oglinzii stângi de afară cu joystick-ul pur şi simplu descurajează. Într-un automobil contemporan joystick-ul arată nepotrivit.
Incomodează puţin volumul mic al portbagajului. În opinia proprietarilor Daewoo Matiz, este incomodă plecarea după cumpărături. Nu este loc pentru achiziţiile mari de duminică. Portbagajul seamănă cu o cutioară pentru bijuterii. Se poate instala un portbagaj exterior, dar acesta strică aspectul şi nu este foarte confortabil pentru femei.
Motorul cu volumul de opt zecimi de litri are o capacitate de cincizeci şi doi cai putere. El este surprinzător la accelerare. Este uşor de condus şi în mediul urban şi pe traseu. Totodată, nu este lacom. Întristează puţin lucrul cutiei de viteze manuală.

În ciuda unor neajunsuri, automobilul îşi bucură proprietarii prin virtuţile sale. Cei care au exploatat Daewoo Matiz iarna au fost mulțumiți de căldură. Conform declaraţiilor, încălzirea este atât de eficientă, încât seamănă cu o odihnă la focul şemineului. Este echipată cu patru moduri de gestionare a vitezei ventilatorului. Problemele cu pornirea motorului nu apar nici la îngheţuri. Geamul din faţă mare oferă o bună oportunitate de observare. Când călătoriţi prin oraş asta este foarte important. Proprietarii acestui automobil nu sunt deranjaţi de zgomotul rutier. Cu ferestrele închise, în salon e tăcere completă.
Daewoo Matiz poate fi accelerat până la o sută patruzeci km în oră, dar conducerea este confortabilă la o viteză de până la o sută zece km pe oră.

Latest news

Шины Viatti в anvelope.md

Не так часто в мире шин успешно «выстреливает» абсолютно новый бренд. Созданная десять лет назад марка Viatti совершила этот...

Аккумуляторы в Master LUX

Хороший аккумулятор обеспечивает надежное и долгое зажигание и работу многих других систем автомобиля. Он защитит автовладельца от неприятных неожиданностей,...

Cum alegem și cumpăram corect anvelope pentru mașina?

Fiecare persoana alege un automobil în corespundere cu preferințele sale, analizând tipul și specificitate acestuia. Dar, nu fiecare conducător...

7 sfaturi pentru a porni mașina rapid și ușor în timpul iernii

Iarna pentru șoferi este cea mai dificilă perioadă a anului. Pe lângă dificultățile evidente cum ar fi conducerea mașinii...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you