AutoLexus RX 350 - Crossover cu conştientizarea propriei demnităţi

Lexus RX 350 – Crossover cu conştientizarea propriei demnităţi

Lexus RX a fost introdus pe piaţa mondială în 1999. Vânzările oficiale în Rusia au început din 2002. La începutul anului 2004, mașina a suferit o serie de modernizări majore. În locul motorului vechi a fost instalat un sistem de propulsie actualizat, V 3.3 litri. A fost schimbată radical caroseria şi interiorul, ultimul devenind mai spaţios şi mai confortabil. Generaţia actualizată Lexus RX a fost prezentată la Salonului Auto de la Los Angeles, în toamna anului 2008.

Pentru îmbunătăţirea fiabilităţii şi confortul sporit automobilul a fost echipat cu motor pe benzină de 3,5 litri , şi puterea de 277 l / sec. De asemenea, a fost refăcută suspensia maşinii, a devenit mai uşoară cutia cu 6 viteze cu transmisie automată, care joacă un rol important în consumul economic el combustibilului: la 100 km de cale la mişcare, Lexus RX consumă 10,6 l. de combustibil. Accelerarea automobilului până la 100 km / h este de până la 7 secunde şi apoi ajunge cu uşurinţă la 200 km / oră. Pentru o mașină cu o masă de 2,5 tone acesta este un indicator foarte bun. Lexus RX 350 este creat, ca şi restul „rudelor” sale pentru a transforma orice porţiune de drum într-un traseu ideal. Această maşină îmbină armonia, confortul, viteza şi siguranţa.

Datorită designerilor Lexus RX crossover combină soluţiile tehnice şi elemente îndrăzneţe de design futurist. Caracteristicile unui sedan sportiv se întrevăd în mod clar în liniile agresive ale carcasei şi se îmbină armonios cu aspectul spaţios, atât de tipic pentru SUV-uri mari. Chiar şi stând pe loc, RX 50 are o aparenţă puternică şi dinamică. Combinaţia armonioasă a bazei pentru roţi şi a carcasei înalte oferă automobilului mai mult farmec şi eleganţă. Un sentiment de forţă şi fiabilitate creează grila de admisie a aerului amplasată jos şi farurile amplasate sus. Linia elegantă a acoperişului efectuează legătura dintre suportul din faţă şi cel din spate într-o formă de recunoscut pentru Lexus faptul că seamănă cu vârful unei săgeţi de samurai.

Fiecare detaliu al interiorului RX 350 exprimă eleganţă, lux şi material de înaltă calitate. Chiar şi în complect standard fotoliile automobilului sunt din piele de calitate. Toate inserţiile din lemn, prezente în interior sunt prelucrate manual, iluminarea panoului de instrumente se sting treptat, creând un efect fascinant afterglow, iar dispozitivele de ridicare a sticlelor funcţionează în regim de confort suplimentar: „repede – încet”. Panoul de instrumente este împărţit în două părţi, pe una dintre ele este amplasat monitorul central şi ecranul de afişare, iar principalele date necesare conducătorului auto – viteza şi sfaturile navigatorului pentru confortul şoferului sunt proiectate pe parbriz.

În a doua jumătate este amplasat controlul de la distanţă a tuturor sistemelor automobilului, sistemul de navigare, gestionarea echipamentelor audio şi de comunicaţii mobile. Dar setările de control ale climatului sunt modificate încă prin butoane. Elaboratorii au acordat o deosebită atenţie confortului conducătorului auto, fotoliul acestuia la fel ca fotoliul pasagerului este echipat cu încălzire electrică, un diapazon larg de reglementare, pomparea pernei banchetei din spate şi ventilaţie. Aparatele de înregistrare video a parcării, cele laterale şi din spate Lexus RX oferă o privire de ansamblu a spaţiului din jurul vehiculului, care ajută manevrarea dificilă la parcare. Fotoliile din faţă şi din spate ale maşinii se pot mişca în direcţie longitudinală, fapt ce presupune confort suplimentar pasagerilor.

Noul Lexus RX 350 este echipat cu sistem de siguranţă inovatoare, atât activă şi pasivă, care, combinată cu cea mai puternică carcasă în segmentul său asigură un nivel ridicat de protecţie. Echipamentul standard al automobilului include: un sistem cu funcţia de pregătire a frânelor pentru funcţionare, sistem de tracţiune şi opţiunea de frânare de urgenţă. De asemenea, se include: sistemul inovat al alarmei preventive şi posibilitatea de a preveni o coliziune, la apariţia riscului înalt de coliziune din faţă radarul semnalează această acţiune.

Pe lângă sistemele standard, conducătorul auto şi pasagerii sunt protejaţi de zece perne de siguranţă şi elemente concepute special din oţel ale carcasei.
În plus faţă de toate acestea maşina este echipată cu sisteme avansate, proiectate pentru a ajuta conducătorul auto, fapt ce reduce în mod semnificativ tensiunea nervoasă în timpul conducerii auto, care, de asemenea, măreşte siguranţa mişcării.

Crossover are o excelentă izolare fonică şi contra prafului. Indiferent de condiţiile vremii, în interiorul automobilului nu intră praf, nu se poate auzi foşnetul anvelopelor şi zgomotul motorului, de asemenea lipsesc zgomotele aerodinamice şi rutiere. Liniştea poate fi întreruptă şi înlocuită prin sistemul audio calitativ, inclus în echipamentul de bază al maşinii, care va face călătoria în acest automobil mult mai plăcută.

Latest news

Шины Viatti в anvelope.md

Не так часто в мире шин успешно «выстреливает» абсолютно новый бренд. Созданная десять лет назад марка Viatti совершила этот...

Аккумуляторы в Master LUX

Хороший аккумулятор обеспечивает надежное и долгое зажигание и работу многих других систем автомобиля. Он защитит автовладельца от неприятных неожиданностей,...

Cum alegem și cumpăram corect anvelope pentru mașina?

Fiecare persoana alege un automobil în corespundere cu preferințele sale, analizând tipul și specificitate acestuia. Dar, nu fiecare conducător...

7 sfaturi pentru a porni mașina rapid și ușor în timpul iernii

Iarna pentru șoferi este cea mai dificilă perioadă a anului. Pe lângă dificultățile evidente cum ar fi conducerea mașinii...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you