Polița de asigurare CASCO 50/50 de la serviciul de asigurări directe SUPERPOLIS.MD și compania de asigurări Garanție SA 

Polița de asigurare CASCO 50/50 de la serviciul de asigurări directe SUPERPOLIS.MD și compania de asigurări Garanție SA Probabil că fiecare proprietar de automobil s-a gândit vreodată să achiziționeze o poliță de asigurare CASCO. Acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece numai cu ajutorul produsului CASCO, vă puteți proteja de majoritatea situațiilor neplăcute și neprevăzute.

Polița de asigurare CASCO 50/50 este o protecție împotriva riscurilor precum furtul, răpirea, sau deteriorarea automobilului Dvs. De asemenea, programul de asigurare CASCO 50/50 va include: riscurile de deteriorare a mașinii în parcare, acțiunile ilegale ale terților părți, calamități naturale și multe altele.

Polița de asigurare CASCO 50/50 prevede toate riscurile unui CASCO complet, dar cu o economisire de 50% din costul unei asigurări obișnuite, dacă cu automobilul dumneavoastră nu se v-a produce cazul asigurat pe perioada valabilității poliței.

Vă propunem să utilizați super oferta CASCO 50/50 de la serviciul de asigurare directă Superpolis.md și compania de asigurări Garanție SA.

Istoria companiei de asigurări Garanție SA a început acum 24 ani, timp în care compania a oferit soluții eficiente clienților săi, adaptând în mod constant serviciile de asigurare cu tendințele pieței de asigurări și nevoile clienților, iar produsul de asigurare CASCO 50/50 nu este o excepție.

Pentru a concretiza costul CASCO 50/50, vă recomandăm să accesați site-ul companiei Superpolis.md și să utilizați calculatorul online. Astfel, veți primi calcului CASCO 50/50 pentru automobilul Dvs.

Polița de asigurare CASCO 50/50 de la serviciul de asigurări directe SUPERPOLIS.MD și compania de asigurări Garanție SA Asigurarea CASCO 50/50 se emite, ținând cont de următoarele criterii:

  • Vârsta automobilului nu trebuie să depășească 10 ani;
  • Se emite pentru o perioadă de 1 an;
  • 50% din prima de asigurare trebuie achitată la moment, fără rate.
  • Achitarea unei despăgubiri, în cazul unui eveniment asigurat, poate fi efectuată în două modalități: prin plata pentru reparația automobilului sau în numerar.

Acum, prețul nu vă mai împiedică să profitați de oferta profitabilă CASCO 50/50 pentru automobiliști. Completați formularul și obțineți o consultație mai detaliată.

Acordați atenție și utilizați ofertele noastre curente privind Casco, Cartea Verde și asigurarea obligatorie RCA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Вам может быть интересно