ExpertApartamente cu 2 și 3 odăi la Ciocana, de...

Apartamente cu 2 și 3 odăi la Ciocana, de la compania Solomon Construct

Acest ritm accelerat și haotic al vieții cotidiene ne obosește, ne trimite într-o stare de agitație...și tot ce ne dorim la sfârșit de zi e să ajungem acasă, acolo unde să domine liniștea și pacea. Dorim să ne lăsăm copiii să se joace afară, fiind convinși că sunt în siguranță. Să luăm cina și să ne relaxăm cu o ceașcă de ceai, privind peste geam la natura din apropiere.

Compania ”Solomon Construct” a găsit locul care le cuprinde pe toate cele enumerate și a dezvoltat proiectul imobiliar care aduce echilibrul în viețile Dumneavoastră.

Complexul Locativ amplasat pe bd. Mircea cel Bătrîn 35 împărtășește aceleași viziuni pe care fiecare le are asupra unui trai armonios, reușind să satisfacă standarde înalte, potrivindu-se perfect familiilor care dispun de un buget restrâns.

Apartamente cu 2 și 3 odăi la Ciocana, de la compania Solomon ConstructPentru a satisface necesitățile și dorințele celor care doresc să-și cumpere o locuință, am conceput o gamă largă de tipologii de apartamente, cu suprafețe utile variate și un nivel înalt de funcționalitate a spațiului. Apartamente cu 2 odăi, de la 54 până la 73 de metri pătrați, apartamente cu 3 odăi de la 80 la 93 de metri pătrați, cu prețul de pornire de doar 539 de euro pentru un metru pătrat.

Petru apartamentele cu 3 odăi, de 93 de metri pătrați am pregătit și o ofertă atractivă - 49.999 euro.

Apartamente cu 2 și 3 odăi la Ciocana, de la compania Solomon ConstructFăcând această alegere, obțineți mai mult decât o locuință, Dumneavoastră procurați confort și calitate sporită:

- Ascensoare ”Baslift” 
- Ferestre 4S camere 
- Interfon pentru fiecare apartament 
- Uşi metalice, 70 kg 
- Centrală termică Immergas 
- Încălzire prin pardoseală în bucătărie 
- Camere de supraveghere 
- Materiale de construcţii de calitate europeană 
- Echipă de oameni competenţi

Conceptul pe care îl propunem livrează  valoare și, pentru oricine se familiarizează cu el, devine de nerefuzat:

- Zonă de parc 
- Curte cu acces limitat 
- Parcare subterană 
- Parcare supraterană 
- Teren de joacă pentru copii 
- Teren cu aparate de fitness 
- Tomberoane pentru gunoi

Iar asta nu e tot! La procurarea oricărui apartament, primiți în dar și sistem de încălzire prin pardosea în bucătărie, pentru că momentele petrecute cu cei dragi în jurul mesei sunt speciale!

Apartamente cu 2 și 3 odăi la Ciocana, de la compania Solomon ConstructExperiența noastră de până acum demonstrează că punctualitatea este pusă în loc de cinste în cadrul companiei noastre, de aceea, darea în exploatare va avea loc pe 31 decembrie, fără întârziere!

A mai rămas foarte puțin timp până atunci, grăbiți-vă să alegeți ceea ce contează mai mult – locul în care să vă simțiți în siguranță împreună cu familia Dumneavoastră!

Contactați-ne acum la numărul de telefon 067555000, urmăriți-ne pe www.solomon.md sau vizitați-ne în oficiul de pe str. M. Sadoveanu 9/1 și începeți de astăzi să vă scrieți povestea într-o casă nouă, locul în care să vă investiți speranțele, visele și dorințele, fundație pentru un viitor luminos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Latest news

Vladimir Curocichin: Despre angajați, parteneri și perspectivele Omtek

Fondată în 1994,  compania Omtek - membru oficial al Asociației engleze a specialiștilor din domeniul sistemelor de securitate -...

Аренда авто с Mastercard

Аренда авто с Mastercard Во время отпуска или командировки в другую страну нередко возникает ситуация, когда нужен автомобиль для комфортного...

Советы, которые помогут выбрать самые вкусные суши

Если говорить о суши в первоначальном понимании, то блюдо должно быть легким и малокалорийным. Блюдо всегда должно быть приготовлено...

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc, aspiră tot mai mult la comoditate, siguranță, confort. Instalarea rulourilor...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you