ExpertLa 29 septembrie 2018, rețeaua Birourilor de traduceri Diplom...

La 29 septembrie 2018, rețeaua Birourilor de traduceri Diplom a organizat primul seminar pentru traducători

La 29 septembrie 2018 compania Diplom a organizat primul său seminar pentru traducătorii autorizați și neautorizați cu titlul „Aspecte juridice și fiscale ale activității traducătorilor independenți. Pentru cine, pentru ce, cât?”.

Seminarul s-a desfășurat în incinta Bibliotecii Municipale B.P Hasdeu din or. Chișinău. Acest seminar a avut loc în ajunul „Zilei Internaționale a Traducătorilor” care care este marcată în întreaga lume la data de 30 septembrie.

Informațiile oferite în cardul seminarului s-au bazat atât pe legislația Republicii Moldova, Codul Fiscal și Codul Muncii, cât și pe cunoștințele și experiența speakerul-ui invitat, Mursa Liuba.

Participanții au avut ocazia unică de discuta despre particularitățile angajării oficiale și remunerarea traducătorilor și au beneficiat, de asemenea, de posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile necesare pentru a-și organiza procesul de lucru, pe care le pot aplica în viața de zi cu zi.

Spre sfârșitul seminarului, participanții au putut să adreseze întrebări speakerul-ui, iar Mursa Liuba a răspuns cu drag la orice întrebare și chiar a consultat personal fiecare.

“Pentru compania noastră, Diplom, organizarea acestui seminar este o mare realizare. Compania noastră este prima societate comercială a încercat să contribuie la dezvoltarea cunoștințelor traducătorilor din Republica Moldova. Am încercat să facem în așa fel încât acest seminar să fie util specialiștilor din domeniul traducerilor și ne bucură foarte mult să auzim cuvinte de apreciere și recunoștință din partea participanților. Acesta a fost primul nostru seminar și prima experiență în organizarea unor astfel de evenimente, dar nu și ultima, planificăm să organizăm mai multe evenimente și seminare utile pentru traducători și clienții lor. Dorim să participăm la dezvoltarea și popularizarea profesiei de traducător în Republica Moldova”, ne-a împărtășit Pîrău Irina, directorul companiei Diplom.

Noi dorim mult succes, companiei Diplom, și ne bucurăm faptul că în țara noastră există oameni care generează idei și care nu sunt indiferenți față de viitorul Moldovei.

Latest news

Рынок недвижимости в Шымкенте: анализ и перспективы

Ушедший год продемонстрировал корреляцию спроса с государственными инициативами. Спад сделок купли-продажи составил около 25%, по данным ОАРК. В основном...

Солнечные панели для дома и предприятий в Молдове

Солнечные панели (их часто называют батареями) используют в работе фотоэлектрические элементы для трансформации солнечной энергии в электрическую. Материалы, из...

Зелёные инвестиции: будущее финансового процветания

В мире, где технологии развиваются с бешеной скоростью, и экологические проблемы становятся всё более актуальными, концепция "зелёных инвестиций" выходит...

CreditPrime увеличил лимит кредитования с 50 000 до 70 000 MDL

CreditPrime продолжает укреплять свои позиции на финансовом рынке, оставаясь в поиске новых способов удовлетворения меняющихся потребностей своих клиентов. Благодаря стремлению...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you