ExpertO cafea impecabilă în baza rețetei italiene. Află cum...

O cafea impecabilă în baza rețetei italiene. Află cum să o prepari în câteva minute!

Conform datelor companiei “Nestle”, oamenii consumă anual 760 milioane căni de cafea. Şi asta nu este tot! Organizaţia Internaţională a Cafelei remarcă anual o creştere constantă a consumului acestei băuturi cu câteva procente.

În prezent, boabele de cafea sunt cultivate în 65 de ţări ale lumii: din Mexic şi până în China. Însă liderul rămâne Brazilia. Roade a mai mult de patru milioane arbori de cafea brazilieni permit populaţiei de pe întregul Glob să consume zilnic băutura preferată.

O cafea impecabilă în baza rețetei italiene. Află cum să o prepari în câteva minute!Totuşi, cea mai delicioasă cafea este considerată cea, preparată în baza reţetei italiene. Vom încerca să aflăm, de ce ea ar fi cea mai bună şi cum să o prepari corect.

De ce ea este atât de iubită?

Prozator și dramaturg englez al secolului trecut John Galsworthy a spus odată:  “Există lucruri, căror merită să le păstrezi fidelitatea. De exemplu, cafeaua”. Mai ales, dacă e vorbă de cea italiană! Iar mulți nici nu încearcă să înlocuiască această băutură fierbinte. Totul din cauză că ea:

 • oferă organismului energie și puteri, datorită majorării nivelului de adrenalină în sânge;
 • face persoana mai deșteaptă, prin stimularea activității creierului;
 • contribuie la arderea grăsimii, accelerând metabolismul;
 • micșorează cu 25% riscul de apariție a diabetului zaharat, previne dezvoltarea bolilor neurologice;
 • ajută în lupta cu depresie, fapt demonstat de savanții din Harvard;
 • afectează pozitiv ficatul (oamenii care consumă cafea sunt protejați de ciroză în mărime de 80%).

Totuși, oare este posbil să nu-ți placă cafeaua, având la dispoziție un sortiment atât de bogat: espresso, americano, romano, iced-coffee, latte, cappuccino, mocco, marocchino, cafea vieneză și multe altele. Și câte avantaje suplimentare se oferă prin adăugarea unor ingrediente, cum ar fi lapte, frișcă, ciocolată, înghețată, scorțișoară, miere, banană, ghimbir. Mai poate fi adăugată și tăria, datorită unei lingure de coniac sau amaretto.

Ce-i de făcut în lipsa de timp pentru prepararea unei cafele?

Există două modalități de a rezolva această problemă. Prima – de a vizita cât mai des cele mai apropiate cafenele, restaurante, unde cafeaua este preparată bine. A doua – de a completa interiorul bucătăriei cu un aparat de cafea modern sau un espressor cu capsule.

O cafea impecabilă în baza rețetei italiene. Află cum să o prepari în câteva minute!Un astfel de dispozitiv ar fi util și la locul de muncă. Un aparat de cafea în oficiul unei companii ar servi pentru unirea colectivului și păstrarea unui spirit puetrnic de echipă. Doar, numai în timpul pauzelor de cafea ai posibilitatea să schimbi o vorbă cu colegii, să analizezi probleme de serviciu sau să te relaxezi.

Avantajele de la procurarea aparatului de cafea cu capsule sunt:

 • Cafeaua este preparată într-un timp record – în câteva secunde.
 • Prepararea ei necesită minim de mișcări, iar masa rămâne mereu curată.
 • Mașina necesită doar să fie curățată de băutură.
 • Boabele de cafea nu trebuie să fie prelucrate, astfel încât tot conținutul se află în capsule.
 • Mașina nu produce zgomot, deci nu provoacă disconfortul.
 • Dimensiunile modeste îi permit să se încadreze în interiorul oricărei bucătării.
 • Mai mult, în bucătărie este plasată nu doar un aparat de cafea, dar o dezvoltare a specialiștilor italieni. Acest popr știe, cum trebuie să guste o cafea adevărată și a găsit cea mai reușită metodă de a o prepara. Dacă lipsesc resurse financiare pentru a procura aparatul acasă sau la serviciu, aveți posibilitatea să arendați mașina gratuit (termeni și condiții pot fi suplimentar analizate).

Capsule pentru orice gust și preferință!

Sunt mulți producători de cafea în capsule. Chiar și profesioniștii rămân nedumeriți din cauza unui  număr mare de furnizori și sortimetului larg de capsule. Și totuși, e mai bine să alegi produsele companiei italiene “Caffitaly”. Acesta este:

 • un produs natural, fără adaosuri netestate;
 • un grad diferit de aciditate și o alegere simplă a tăriei cafeinei;
 • spuma cremoasă extraordinară, care nu te lasă indiferent;
 • blend-uri unice, alcătuite de specialiști de top.

Mai mult de 15 feluri de cafea și mai multe tipuri de capsule sunt oferite clienților. Fiecare capsulă conține aproximativ 8 grame de cafea naturală de diferite tării. O astfel de cantitate e suficientă pentru prepararea unei cafele impecabile.

O cafea impecabilă în baza rețetei italiene. Află cum să o prepari în câteva minute!

Capsulele “Caffitaly” mai au un avantaj – acestea sunt compuse din boabe naturale de cafea, culese manual. Boabele sunt prăjite diferit pentru fiecare tip de capsulă, ceea ce oferă cafelei gustul și aroma individuale.

Confortul este pe primul loc!

Când merge vorba de aparatele de cafea cu capsule “Caffitaly”, confortul și comoditatea folosirii lor vin pe primul plan. Procesul de preparare a cafelei poate să fie și mai plăcut, dacă consumatorul va procura setul de capsule diferite și accesorii. Acestea sunt: suporturi pentru capsule, container pentru scorțișoară, aparat pentru spumarea laptelui, ulcioare pentru lapte, etc. La fel, mai puteți să procurați și pahare de firmă de unica folosință, ciocolată în porții și zahăr în stick-uri a câte 5 grame.

Iar acest subiect interesant poate fi concluzionat printr-un proverb maghiar: “O cafea bună trebuie să fie tare ca o strângere de mână, dulce ca un sărut și neagră ca Diavolul”. Datorită tehnicii italiene “Caffitaly” veți reuși să preparați anume așa băutură.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prietenilor tăi. Apasă aici

caffitaly-copy

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Latest news

Vladimir Curocichin: Despre angajați, parteneri și perspectivele Omtek

Fondată în 1994,  compania Omtek - membru oficial al Asociației engleze a specialiștilor din domeniul sistemelor de securitate -...

Аренда авто с Mastercard

Аренда авто с Mastercard Во время отпуска или командировки в другую страну нередко возникает ситуация, когда нужен автомобиль для комфортного...

Советы, которые помогут выбрать самые вкусные суши

Если говорить о суши в первоначальном понимании, то блюдо должно быть легким и малокалорийным. Блюдо всегда должно быть приготовлено...

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc, aspiră tot mai mult la comoditate, siguranță, confort. Instalarea rulourilor...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you