AutoTest-drive Infiniti EX35

Test-drive Infiniti EX35

Am avut recent ocazia de a conduce noul Infiniti EX35. Senzaţiile sunt fantastice. Nu în zadar despre acest brand se spune că totul este la un nivel „premium”. Infinity – prin asta e spus totul. Sau nu?

În acest articolul, vom încerca să răspundem la această întrebare. 302 cai putere, care sunt dezvoltaţi de motorul V6 cu o capacitate de 3.5 litri, sunt suficienţi pentru a satisface practic orice automobilist care preferă o plimbare confortabilă. Desigur, aceasta nu este o maşină de tip sport, mai mult decât atât, conducând această maşină nici nu veţi dori să acceleraţi, mai degrabă, veţi dori să conduceţi cât mai încet posibil, pentru a petrece mai mult timp la volanul acestui vehicul unic. În ceea ce priveşte inteligenta tracţiune integrală AWD, sistemul însuşi analizează suprafaţa drumului şi, dacă este necesar, include tracţiunea integrală, în restul timpului mașina este mişcată exclusiv de tracţiunea din spate, după cum îi este specific unei maşini de categoria lux.

Referitor la cutia de viteze, maşina este echipată cu transmisie automată cu 5 trepte de viteză, cu funcţie de schimbare manuală, pentru iubitorii de a trage de manetă. Nu este necesar de menţionat că maşina de la cap până-n picioare este dotată cu asistente electronice, cum ar fi sistemul electronic de distribuţie a forţelor de frânare, stabilităţii direcţiei, anti-blocare, tracţiune, uzură şi monitorizare a presiunii din pneuri. Apoteoza tuturor acestora este o cheie cu cip cu memorie. De fapt, aş spune că pachetul include 3 chei, şi fiecare are propriile setări. De exemplu, introduceţi în cip-rider cheia dvs., scaunul, volanul, oglinzile, sistemul audio se reglează conform cerinţelor dvs. Soţia dvs. introduce cheia sa, şi maşina preia toate setările sale. Cât despre complexităţi şi preţuri, automobilul pe care l-am condus – Infiniti EX35 AWD aparţine categoriei Premium.

Dacă doriţi mai mult confort, la o taxă suplimentară puteți achiziționa un set complet EX35 AWD Elite, în care printre opţiuni vor fi cruise control, interior ornat cu lemn, piele perforată şi umerar montat în tetiera scaunului şoferului. Pentru o taxa suplimentară puteţi comanda un set complet EX35 AWD Elite + Navi. Aşa cum se subînțelege din denumirea sa, automobilul dispune de un Navigator, care include ultimele hărţi, ştie să comunice în limba rusă şi uşor recalculează traseul. Maşina pe care am testat-o a fost echipată cu 4 camere, fapt ce facilitează parcarea.

Orientarea este efectuată nu numai datorită imaginii de pe monitor, dar, de asemenea, datorită linilor multicolore ce afişează traiectoria, care se calculează de computer, în funcţie de unghiul de rotaţie a roţilor. Consumul de combustibil în ciclu combinat, declarat de către producător, este de 12.3 l/100km. Şi totuşi, oricât nu am încercat, nu am reuşit să obţin un consum mai mic de 15,3 l/100km. În schimb, această maşină minunat accelerează până la 100 km. În cazul meu acest test a durat aproximativ 7,5-8 secunde. Nu-i rău pentru un crossover, nu-i așa? Nu mi-a plăcut că maşina are un spaţiu insuficient pentru pasagerii din spate şi un compartiment mic pentru bagaje. Dar nu cred că veţi transporta în această maşină saci cu cartofi, în schimb bagajele pentru o excursie la mare vor avea loc destul.

Răspunzând la întrebarea pusă la începutul articolului, vreau să spun că noile automobile Infiniti – desigur că aparţin segmentului premium.

Latest news

Шины Viatti в anvelope.md

Не так часто в мире шин успешно «выстреливает» абсолютно новый бренд. Созданная десять лет назад марка Viatti совершила этот...

Аккумуляторы в Master LUX

Хороший аккумулятор обеспечивает надежное и долгое зажигание и работу многих других систем автомобиля. Он защитит автовладельца от неприятных неожиданностей,...

Cum alegem și cumpăram corect anvelope pentru mașina?

Fiecare persoana alege un automobil în corespundere cu preferințele sale, analizând tipul și specificitate acestuia. Dar, nu fiecare conducător...

7 sfaturi pentru a porni mașina rapid și ușor în timpul iernii

Iarna pentru șoferi este cea mai dificilă perioadă a anului. Pe lângă dificultățile evidente cum ar fi conducerea mașinii...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you