ExpertDezvoltatori imobiliari în Chișinău. Ce așteaptă capitala pe viitor?

Dezvoltatori imobiliari în Chișinău. Ce așteaptă capitala pe viitor?

Piața imobiliară din Chișinău s-a schimbat la față în ultimii ani. Tot mai mulți dezvoltatori imobiliari au construit ansambluri rezidențiale moderne în capitala Republicii Moldova. În prezent, peste 80 de firme au dezvoltat sau sunt în curs de contrucție ansambluri imobiliare în Chișinău. Oferta completă a locuințelor de vânzare în cadrul unor ansambluri rezidențiale noi poate fi consultată pe site-ul Flatfy.

Potrivit Institului Național de Statistică, în anul 2018 s-a înregistrat o scădere a numărului de autorizații de construcție eliberate. În anul 2018, s-au eliberat 3266 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale, în scădere cu 16,6% faţă de anul 2017.

Dezvoltatori imobiliari în Chișinău. Ce așteaptă capitala pe viitor?În momentul în care sunteți în căutarea unei locuințe amplasate într-un cartier rezidențial nou, trebuie să țineți cont de mai multe aspecte. Unul dintre acestea este chiar constructorul care a realizat ansamblul rezidențial. Unul dintre cei mai mari constructori este KIRSAN. Compania a reușit să finalizeze construcția a 17 ansambluri rezidențiale și are în curs de execuție altele 9. Prețul locuințelor variază între 415 euro și 730 euro/mp.

Un proiect unic al companiei este noul sector al Chișinăului Metropolis. „O solutie perfectă pentru cei care doresc să combine trai în suburbie și viață de oraș. Infrastructură modernă, arhitectură avansată și un loc curat și ecologic generează perspective mari pentru capitală și locuitorii săi”, transmit reprezentanții companiei.

Dezvoltatori imobiliari în Chișinău. Ce așteaptă capitala pe viitor?Un alt dezvoltator imobliar important pe piața Chișinăului este Basconslux. Aceasta este una dintre cele mai mari întreprinderi de construcţie din Republica Moldova. Peste 5.000 de persoane locuiesc în ansamblurile rezidențiale dezvoltate de firma Basconlux. Prețul mediu al locuințelor este de aproximativ 520 euro/mp.

Pe lângă acestea, compania are la activ și contracte cu întreprinderi de stat și private, în urma cărora a construit spitale, clădiri de birouri, vile etc.

Dansicons SRL este un alt dezvoltator imobiliar ce are o experiență de peste 17 ani. Până în prezent, compania a reușit să finalizeze 16 ansambluri rezidențiale și are în curs de dezvoltare altele 2. „În viitor compania îşi va păstra orientarea spre prestarea serviciilor în domeniul bunurilor imobile, precum şi executarea lucrărilor de antrepriză în domeniul construcţiei obiectivelor comerciale de proporţii medii şi mari”, transmit reprezentanții Dansicons.

Dezvoltatori imobiliari în Chișinău. Ce așteaptă capitala pe viitor?Acestea sunt doar o mică parte din portofoliul de constructori din Chișinău. Accesați Flatfy constructie pentru a vizualiza lista cu cele 85 de firme de construcții ce releazează ansambluri imobiliare în Chișinău. Aici veți putea vedea proiectele dezvoltate, detalii despre construcții, materialele folosite, dar și locuințele disponibile și prețurile acestora.

 

Latest news

Зелёные инвестиции: будущее финансового процветания

В мире, где технологии развиваются с бешеной скоростью, и экологические проблемы становятся всё более актуальными, концепция "зелёных инвестиций" выходит...

CreditPrime увеличил лимит кредитования с 50 000 до 70 000 MDL

CreditPrime продолжает укреплять свои позиции на финансовом рынке, оставаясь в поиске новых способов удовлетворения меняющихся потребностей своих клиентов. Благодаря стремлению...

Краудфандинг: Демократизация финансирования и воплощение идей

В последние десятилетия краудфандинг стал непременным элементом современного финансового ландшафта, предоставляя возможность миллионам людей по всему миру реализовывать свои...

1xbet официальный сайт

1xbet - это популярная онлайн-платформа для ставок и азартных игр, предлагающая множество возможностей для любителей спорта и казино. В...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you