ExpertSupravegherea video de la distanţă a casei

Supravegherea video de la distanţă a casei

Uneori sunaţi acasă, însă copiii sau părinţii pur şi simplu nu aud apelul telefonic. Începeți să vă faceţi griji, apoi cereţi învoire să plecaţi de la locul de muncă … Starea de nelinişte devine greu de suportat şi se răsfrânge în mod negativ asupra stării, dispoziţiei şi atitudinii dvs. faţă de alte persoane. Vă aducem la cunoştinţă că lumea tehnologiei avansate vă poate oferi o soluţie tehnică de rezolvare a acestei probleme.

Echipamente de supraveghere video oferă o gamă largă de camere video, capabile să transmită semnalele prin Internet. În acest articol vom descrie modul în care, folosind o astfel de cameră, este posibil de a construi un sistem de supraveghere video.

Să începem cu identificarea echipamentului necesar:

* Camera cu interfaţă web şi conexiune Ethernet RJ-45, de exemplu, Internet Camera Server TV-IP110;
* Router, să zicem, Asus 520g;
* Câţiva metri de cablu;
* Acces la Internet.

În cele mai multe cazuri, adresa IP atribuită de provider-ul dumneavoastră, nu este externă, totuşi este nevoie să cunoaştem adresa IP externă. Această informaţie poate fi obţinută în mod gratuit, pe site-ul dyndns.com.

În prezent, viteza de conectare la Internet necesită foarte puţin timp. În ceea ce priveşte viteza de transmitere a datelor, este de ajuns viteza de 256 Kb/s, dar pentru transmiterea deplină a imaginii video cea mai optimă alegere este de 512 kbps.

După semnarea contractului cu provider-ul pentru accesul la Internet la adresa dvs., urmează să conectaţi cablul la router şi să configuraţi serverul virtual. Acest lucru este necesar pentru ca atunci când veţi contacta adresa IP, să aveţi acces la imediat la camera de supraveghere, prin intermediul panoului de control. În meniul router-ului introduceţi numele de utilizator şi parola, precum şi numele specificat la înregistrarea pe site-ul dyndns.com.

În continuare este necesar să instalaţi camera video. Alegeţi un loc de unde va fi observată cea mai mare parte a camerei, şi instalaţi camera video pe perete sau plafon şi conectaţi instalaţia la router printr-un cablu. În mod ideal, camera video ar trebui să fie aproape de router. După instalarea camerei video, urmează să ajustaţi unghiul de vizualizare şi claritatea.

De acum înainte, dacă cei de acasă nu au răspuns la apelul telefonic, trebuie doar să deschideţi browser-ul, să tapaţi adresa camerei video, introduceţi numele de utilizator şi parola şi veţi şti ce se întâmplă la domiciliu. Dacă s-a întâmplat vreo nenorocire, puteţi acţiona rapid chemând ajutorul serviciilor de urgenţă, şi, astfel, în acest mod să salvaţi vieţi umane sau să vă păstraţi proprietatea.

Cu cost mic, întotdeauna veţi avea grijă de cei dragi.

Latest news

Где обменять криптовалюту в Украине в 2023 году?

Вывод криптовалюты Украина временно приостановила, что побудило многих искать альтернативные варианты. Причина такого решения пока не ясна. Однако, если...

Vladimir Curocichin: Despre angajați, parteneri și perspectivele Omtek

Fondată în 1994,  compania Omtek - membru oficial al Asociației engleze a specialiștilor din domeniul sistemelor de securitate -...

Аренда авто с Mastercard

Аренда авто с Mastercard Во время отпуска или командировки в другую страну нередко возникает ситуация, когда нужен автомобиль для комфортного...

Советы, которые помогут выбрать самые вкусные суши

Если говорить о суши в первоначальном понимании, то блюдо должно быть легким и малокалорийным. Блюдо всегда должно быть приготовлено...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you