LifeStyleDetergenții KLAR - cu grijă pentru sănătate și pentru...

Detergenții KLAR – cu grijă pentru sănătate și pentru natură!

Suntem obișnuiți să folosim zilnic detergenți pentru a curăța hainele, vesela sau pentru a face curățenie în casă, însă puțini știu ce efect au aceștia asupra organismului nostru și a mediului înconjurător. Adevărul este că majoritatea produselor pe care le folosim zilnic dăunează atât sănătății, cât și mediului. De aceea, este important să folosim detergenți ecologici.

Cel mai des, substanțele chimice din conținutul detergenților pătrund în organism prin intermediul veselei spălate nesatisfăcător. Detergentul de vase este ingerat împreună cu alimentele, iar în acest caz, suferă organele interne în încercarea de a elimina substanțele dăunătoare din organism. De asemenea, detergenții rămân pe stofe, indiferent cât de bine nu le-am clăti la spălare. Astfel, substanțele dăunătoare nimeresc pe piele, provocând reacții alergice, după care praful mărunt nimerește și în organism prin căile respiratorii.

Detergenții KLAR - cu grijă pentru sănătate și pentru natură!

Și atunci când facem curățenie riscăm să inhalăm substanțe nocive, fie că este vorba despre curățarea veceului, a băii sau a ferestrelor. La fel, este necesar să curățăm periodic toate suprafețele, cum ar fi podelele, rafturile, dulapurile și alte piese de mobilier. Chiar dacă lucrăm cu mănuși, iar detergenții nu au contact cu pielea, substanțele nocive pătrund în organism fiind inspirați vaporii detergenților.

Iată de ce este important să folosim produse ecologice. Marca comercială KLAR este un brand german care vă propune doar produse de curățare pe bază naturală. Aceștia se dizolvă repede și ușor în bazinele de apă și nu conțin parfumuri sintetice, fosfați, clor sau alți coloranți și adaosuri artificiale. KLAR vă propune o gamă largă de eco-detergenți cu o eficiență maximă, la baza cărora se află extractul de nuci de săpun.

Detergenții KLAR - cu grijă pentru sănătate și pentru natură!

Saponina, care se conține în coaja nucilor de săpun, în mod natural formează spumă și curăță murdăria de pe țesături și alte suprafețe, păstrând, în același timp, calitatea și culoarea materialului. Datorită faptului că produsele KLAR sunt 100% naturale, nu produc reacții alergice și sunt recomandate chiar și persoanelor cu sensibilitate sporită. „Săpunul lichid de nuci” este o inovație apărută în anul 2006, care a revoluționat conceptul de curățare cu produse naturale.

În afară de faptul că detergenții KLAR au grijă de sănătatea familiei Dvs, aceștia păstrează și mediul înconjurător, ținând cont de faptul că substanțele nocive care nimeresc în pământ împreună cu apa utilizată poluează mediul. Iar precum apa este o resursă fără de preț, este important să folosim detergenți cu o biodegradabilitate sporită.

Detergenții KLAR – pentru Dvs. și cei care vă sunt dragi!

Ultimele publicații

Мужская уходовая косметика: особенности выбора продуктов и ухода за кожей

Когда дело касается ухода за кожей, важно подобрать подходящие продукты и разработать эффективный ежедневный ритуал. В специализированных салонах и...

Cosmetica Coreeană în Chișinău: Descoperiți Lumea Frumuseții cu Herb.md

Cosmetica din Coreea de Sud a câștigat inimile multor oameni din întreaga lume datorită compoziției sale naturale inovatoare și...

10 Мифов про аллергию

Аллергия - очень распространенное явление, и, по оценкам, примерно каждый третий человек страдает тем или иным видом аллергии. В...

Cum corect sa alegem produsele cosmetice?

Cand folosim produsele cosmetice coreene , este important sa stim carateristicile si ingredientele, ca sa nu fie efect invers....

Recomandăm

Cum corect sa alegem produsele cosmetice?

Cand folosim produsele cosmetice coreene , este important sa...

Poate fi interesant