LifeStyleHaine la modă pentru copii sau de ce trebuie...

Haine la modă pentru copii sau de ce trebuie să alegi îmbrăcămintea italiană?

Fiecare părinte îşi doreşte pentru copilului său tot ce e mai bun. Şi, cu toate acestea, fiecare familie are posibilităţile şi priorităţile ei. 

Haine la modă pentru copii sau de ce trebuie să alegi îmbrăcămintea italiană?Una din principalele probleme cu care se confruntă părinţii sunt îmbrăcămintea şi încălţămintea pentru copii, care cresc repede şi cer hainele să fie mereu schimbate. Mai mult, atât băieții, cât și fetele, nu doresc să înțeleagă că îmbrăcămintea costă bani: “Mama, așa s-a primit că am căzut de pe penny board, iar blugii și ștrampii s-au rupt…”.

Cu toate acestea, pe piața diversificată găsești mai multe haine pentru copii, ieftine și multicolore. Și nu doar de la producătorii fabricilor chineze. Poți oare să economisești pe îmbrăcămintea și încălțămintea pentru copii?

Această întrebare am adresat-o directorului rețelei de magazine multibrand “Tesoro Mio Tatiana Șoldan. Timp de 20 de ani, compania este prezentă pe piața de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii. Ea oferă diferite branduri pentru bebeluși, copii și adolescenți, de la cele mai ieftine până la cele de elită. Proprietara mereu completează colecția cu mărci comerciale noi, experimentează și analizează cererea consumatorilor.

“Pentru început, să încheiem subiectul, legat de încălțăminte. Purtând din copilărie încălțămitea de calitatea joasă, pui bazele problemelor, care în viitor vor apărea cu siguranță. Întrebarea este doar – de la ce vârstă? Și aici nu pot să existe compromisuri. Vă pot recomanda să procurați încălțămintea din timp, în perioada reducerilor de sezon, care la noi, de exemplu, ajung până la 70%.

E mai greu cu îmbrăcămintea. Aici trebuie să înțelegi, de ce designerii brandurilor renumite își primesc salariile mari. Posibil ca cineva să nu cunoască faptul, că hainele produse în masă de fashion-branduri renumite sunt destul de comode, pentru toate mărimile. La coaserea lor, designerii folosesc cele mai scumpe țesături, accesorii, ațe.

Așa, compania italiană vine la fabricile din China, Moldova, Malaiezia sau Letonia cu un set întreg de cerințe: modele, schițe, materiale, etc. De regulă, aceste întreprinderi folosesc cele mai scumpe utilaje, la care sunt aplicate unele metode tehnologice, nefolosite de fabricile ieftine. Mai este și controlul calității. Astfel, acele haine, care nimeresc pe rafturile buticurilor, au fost produse de specialiști de cea mai înaltă calificare.

Spre exemplu, intrați în piața centrală din Chișinău. Acolo se vinde multă îmbrăcăminte și încălțăminte, având emblemele celor mai scumpe branduri. Dvs. chiar credeți că veți cumpăra acolo Adidas?

Copilul se simte confortabil în haine de calitate, ele fiind mai durabile și mai sigure din toate punctele de vedere. Producătorii de îmbrăcăminte din Europa de Vest tind, ca produsele lor să fie ecologice, iar materia primă – “pură”.

Hainele pentru copii mai au o caracteristică importantă – durabilitatea. Copiii cresc repede, însă îmbrăcămintea rămâne a fi de o calitate bună și va putea servi și următoarei generații. Aceste haine pot fi cadonate rudelor sau prietenilor, sau chiar vândute.

Și a doua limită este, desigur, moda, și anume educare în copil a gustului și stilului. Cum îl vedeți, când el va fi adult? El va fi obligat să se îmbrace conform regulilor de etichetă, dress-code-ului, etc. Așa, bazele acestei științe trebuiesc clădite încă din copilărie.

Uniforma școlară se folosește pentru ca elevii din diferite pături sociale să nu simtă disconfortul, aflându-se printre colegi. Însă, chiar dacă liceul îl obligă pe elev să poarte uniforma, după lecții tânărul iese în stradă. Acolo, el continuă să comunice cu colegii.

Cu toate acestea, hainele și încălțămintea nu trebuie să fie scumpe. Pe piață activează mulți producători, care oferă produse de calitate la prețuri accesibile”.

43653634

“În prezent, mulți au posibilitatea să facă cumpărăturile în Europa sau în magazine online europene”, – continuă Tatiana. “Ei pleacă la Iași sau în altă parte, își cumpără haine, considerându-le mai ieftine, decât cele din Moldova. Deși prețurile în „Tesoro Mio” nu diferă de cele din Europa. Mai apar și cazuri, când mărimile la îmbrăcămintea și încălțămintea procurate online nu sunt potrivite. Și, nu e o problemă dacă haina este prea mare. Însă, ce e de făcut, când ea e prea strânsă? În aceste cazuri, cumpărătorii vin la noi și cer produsul să fie schimbat sau scos la vânzare. Noi, însă, nu o putem face, deoarece nu suntem la piață și organele competente pot să ne amendeze în timpul unui control. Oare nu e mai ușor de a veni într-un magazin pentru a lua haina de mărimea potrivită? E și important să te interesezi de noile colecții care apar, deoarece produse cele mai interesante și profitabile se vând repede. Și, nu în ultimul rând, trebuie să urmărești ofertele magazinului”.

 – Dacă să vorbim despre rețea „Tesoro Mio”, ce branduri ați putea recomanda cumpărătorilor?

– Noi lucrăm cu brandurile IDO, Sarabanda (de la un producător popular din Europa – MINICONF). La fel mai avem în sortiment produsele TM Tre Api, Baby A, Varci, Roccobarocco. Toate produc îmbrăcămintea.

Cât despre încălțăminte, oferim brandurile Ciao Bimbi, Missouri, Walk Safary, Byblos, Liu – JO și Roberto Cavalli.

Și multe altele..

– La ce prețuri vindeţi produsele?

– Pe mine mereu mă surprind și mă frustrează ideile, precum că magazinul nostru vinde haine la prețuri exagerate, ceea ce nu este drept. Da, pe rafturile noastre sunt plasate haine, care poate fi scumpe pentru cumpărătorul local. Însă produse de acest gen sunt puține și ele sunt destinate doar unei categorii de consumatori. Însă sortimentul mai include hainele și încălțămintea accesibile după preț. Noi tindem să completăm colecția cu modele diverse, atât în baza brandurilor, cât și după preț și stil, pentru a acoperi necesitățile mai multor clienți. Noi mereu experimentăm. Este o categorie de cumpărători, care atrag atenție asupra brandului cunoscut. Alții preferă ca hainele să fie de calitate, fără să vadă eticheta. O a treia categorie de clienți se uită la preț. Scopul nostru e să fim pe placul fiecăruia.

5a-sarabanda-collezione-ai-16-neonato8a-sarabanda-collezione-ai-16-neonato

 

Aș dori să mai atrag încă o dată atenție asupra faptului, că magazinul nostru mai face oferte și reduceri. Astfel, recomand clienților să urmărească sortimentul și campaniile pe care le organizăm. Uneori poți să procuri o haină la un preț avantajos. Acum nu e greu să o faci, e de ajuns să accesezi site-ul sau pagina de Facebook, pentru a urmări noutăți și evenimente. Noi încercăm să plasăm informația cât mai operativ.

– Sună bine.

– Așa și este.

– Ce puteți să le mai doriți cititorilor noștri și potențialilor clienți?

– Educaţi în copii Dvs. stilul în tot, în haine inclusiv. La procurarea încălţămintei, ţineţi minte că cea necalitativă poate să dăuneze copilul. Trataţi serios acest subiect. Şi vizitaţi mai des magazinul nostru. Să nu ezitaţi să acordaţi întrebări. Consultanţii noştri sunt mereu gata să vă răspundă, vor oferi un sfat şi ajutor în alegerea hainei potrivite.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prietenilor tăi. Apasă aici

Vizitați-ne. în magazinul nostru în c.c. „Shopping Malldova”
et. 3, Zona pentru copii,
tel.: 068280053, 069212797, 069122854
[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=umvuHGV0OyE”]

Latest news

Мужская уходовая косметика: особенности выбора продуктов и ухода за кожей

Когда дело касается ухода за кожей, важно подобрать подходящие продукты и разработать эффективный ежедневный ритуал. В специализированных салонах и...

Cosmetica Coreeană în Chișinău: Descoperiți Lumea Frumuseții cu Herb.md

Cosmetica din Coreea de Sud a câștigat inimile multor oameni din întreaga lume datorită compoziției sale naturale inovatoare și...

10 Мифов про аллергию

Аллергия - очень распространенное явление, и, по оценкам, примерно каждый третий человек страдает тем или иным видом аллергии. В...

Cum corect sa alegem produsele cosmetice?

Cand folosim produsele cosmetice coreene , este important sa stim carateristicile si ingredientele, ca sa nu fie efect invers....

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you