Turcia — locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!!

Turcia se află în topul destinațiilor de vară pentru milioane de turiști în fiecare an. Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Turcia, indiferent de varsta sau exigenta. Turcia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului . Hotelurile din Turcia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Turcia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Turcia unde pot gasi liniste si destindere.    

Turcia - locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!!   Turcia - locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!!

Turcia - locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!!    Turcia - locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!!

Cazare din data de 11.05.2019

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT 5*  —  882 euro 

QUATRO BEACH RESORT & SPA 5*   — 975 euro 

GRANADA LUXURY RESORT SPA & THALASSO 5*  — 1060 euro 

TUI MAGIC LIFE JACARANDA  5*    -1373 euro  

 

Turcia - locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!! Turcia - locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!!

Pretul este pentru  2 persoane si include :

-cazare 7 nopti /8 zile;

-alimentatia All ;

-zbor tur — retur;

-asigurare medicala;

-transfer aeroport-hotel-aeroport;

Turcia - locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!!        Turcia - locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!!

Turcia - locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!!  Turcia - locul sejururilor în familie!!! Rezerveaza acum vacanata ta pentru 2019!!!

Недавние публикации

Где обменять криптовалюту в Украине в 2023 году?

Вывод криптовалюты Украина временно приостановила, что побудило многих искать альтернативные варианты. Причина такого решения пока не ясна. Однако, если...

10 Мифов про аллергию

Аллергия - очень распространенное явление, и, по оценкам, примерно каждый третий человек страдает тем или иным видом аллергии. В...

Туры в ОАЭ: 7 безумных вещей, которые можно увидеть только в Эмиратах

В каждой стране – свои национальные устои и традиции. И то, на что местные жители попросту не обращают внимания,...

Плюсы и минусы покупки квартиры в новострое

Купить квартиру в новостройке сегодня можно не только в столице, но и практически в любом большом городе страны. Привлекательный...

Не пропустите

Роллеты и секционные ворота: особенности молдавского рынка

Современный мир, в том числе и на нашем, молдавском...

Omtek: Мы предлагаем качество, надежность и максимум возможностей

Небольшой двухэтажный дом, расположенный на тихой улице Романэ, уютный...

Вам может понравиться