ExpertAcum este mai simplu să alegeţi design-ul pentru baie

Acum este mai simplu să alegeţi design-ul pentru baie

Cum  puteţi planifica şi amenaja corect baia? Ce fel de instalaţii sanitare şi materiale să alegeţi, pentru ca după reparaţie să vă servească mult timp şi maximal de eficient? Recent compania „Linia H2O” a deschis un amplu centru expoziţional de soluţii gata de design şi a prezentat peste 120  de modele de interior pentru baie.

Vizitând salonul nostru, puteţi alege orice concepţie care v-a plăcut şi primi o consultaţie pentru realizarea ei în spaţiul dvs. locativ.  În prezent costul mediu pentru  reparaţia calitativă a camerei de baie variază de la 20 până la 30 de mii de lei, unde este inclus preţul materialelor de finisare şi al instalaţiilor sanitare.

Pe o suprafaţă de peste 700 m2, compania Linia H2O a deschis nu doar un simplu magazin, ci un showroom imens. Privirea vizitatorilor va fi atrasa de lumea frumoasă a obiectelor sanitare.

Experţii menţionează că problema de bază la etapa planificării, este suprafaţa mică a apartamentelor de tip standard şi ne propun să ţinem cont de câţiva factori. În primul rând, în timpul amenajării ar trebui să optăm pentru minimalism, unde spaţiul este lipsit de conglomerări de detalii în exces. Din mobilier se va potrivi doar un dulap de baie sub lavoar nu prea mare, iar oglinda tradiţională poate fi pur şi simplu montată în teracotă.

Pe o suprafaţă de peste 700 m2, compania Linia H2O a deschis nu  doar un simplu magazin, ci un showroom imens. Privirea vizitatorilor va fi atrasa de lumea frumoasă a obiectelor sanitare.

Alegerea teracotei necesită o atenţie deosebită. Este mai bine să puneţi accent pe gamele de culori deschise, probabil, cu unele nuanţe de contrast. Este mai bine să renunţaţi la combinaţiile complicate de culori şi dungile decorative „masive”, să nu vă lăsaţi atirași de ornamentaţiile în exces – vor fi oportune doar unele inserţii micuţe. Pentru băile cu suprafaţă mică se va potrivi minunat teracota lucioasă de culoare deschisă cu efect de  oglindire – la reflectarea luminii ea va lărgi suplimentar spaţiul. Din cele mai accesibile şi calitative materiale, prezentate pe larg pe piaţa autohtonă, se evidenţiată teracota de la producătorii Cersanit şi Opoczno, iar celor pasionaţi cu adevărat de ceramica artistică li se vor potrivi colecţiile de la fabrica spaniolă  GRESPANIA și PAMESA.

56755565

În al treilea rând, la procurarea tehnicii sanitare trebuie să acordaţi atenţie calității materialelor din care este produsă, precum şi tehnologiilor utile. De exemplu, este preferabil să alegeţi un closet pe baza tehnologiilor CleanOn sau Rimless, prezentate în vase de toaletă fără margine suspendate şi la sol. Astfel de vase de toaletă fără margine, graţie lipsei locurilor greu accesibile şi canalelor ascunse asigură cel mai înalt nivel de igienă şi nu necesită o îngrijire minuţioasă cu folosirea produselor chimice de uz casnic –  este suficient să ştergeţi suprafaţa cuvei cu un şerveţel umed. În plus, aceste articole sunt mult mai atrăgătoare din punct de vedere estetic şi economic – economia apei datorită sistemului inovaţional de deversare poate atinge 30%.

Fiecare vizitator va găsi aici, tot ce este necesar pentru realizarea visurilor sale: amenajarea băii perfecte. O gamă variată de baterii sanitare, vase wc, mobilier pentru baie precum şi chiuvete bucăterie.

În fine, suplimentar teracotei şi tehnicii sanitare selectate minuţios, este importantă şi alegerea corectă a mobilierului. După cum s-a menţionat, spaţiul camerei de baie nu trebuie să fie aglomerat şi trebuie instalat doar mobilierul de primă necesitate. De obicei el poate fi de trei tipuri – suspendat, la sol şi cu posibilitatea fixării picioarelor. Cel mai igienic şi practic mobilier este cel suspendat, deoarece partea lui inferioară nu intră în contact cu apa. Linia de producere a companiei proiectează şi confecţionează peste 400 de modele de mobilier pentru baie cu un design divers şi o gamă variată de culori: dulapuri suspendate şi la sol, penale şi oglinzi. În procesul de producere se folosesc materiale moderne de calitate înaltă: PAL melaminat (PFL melaminat), MDF colorat, plăci laminate din MDF Acrilux, PVC, MDF, peliculă PVC, lemn natural. Setul de baie poate fi completat cu lavoare ceramice din faianţă, piatră artificială şi sticlă.

În total în salon sunt expuse peste 120 amenajări interioare de băi. Magazinul vă propune plăci ceramice de la 30 de producători – peste 750 colecții faianţă, peste 150 modele vase wc, mai mult de 300 modele baterii sanitare, peste 400 modele dulapuri pentru baie.

Toate obiectele de interior se confecţionează cu aplicarea echipamentului german de tehnologie performantă, datorită căruia acest mobilier se distinge printr-o calitate înaltă, este rezistent la umiditatea sporită. Mai mult ca atât, LiniaH2O se poate mândri cu particularităţile sale originale de producere, ceea ce o diferenţiază în mod avantajos de alte companii. Astfel, la mobilierul din PAL alb se vopsesc elementele laterale, fapt ce sporeşte rezistenţa la umezeală, în timp ce ceilalţi producători vopsesc doar faţadele. O altă particularitate este prezenţa peretelui din spate chiar şi la modelele din segmentul econom, deşi acest element nu intră în setul obişnuit.

Pentru o alegere  mai concretă şi comodă, experţii de la LiniaH2O au pregătit ratingurile de interior, ce pot fi populare în acest an.

Latest news

Где обменять криптовалюту в Украине в 2023 году?

Вывод криптовалюты Украина временно приостановила, что побудило многих искать альтернативные варианты. Причина такого решения пока не ясна. Однако, если...

Vladimir Curocichin: Despre angajați, parteneri și perspectivele Omtek

Fondată în 1994,  compania Omtek - membru oficial al Asociației engleze a specialiștilor din domeniul sistemelor de securitate -...

Аренда авто с Mastercard

Аренда авто с Mastercard Во время отпуска или командировки в другую страну нередко возникает ситуация, когда нужен автомобиль для комфортного...

Советы, которые помогут выбрать самые вкусные суши

Если говорить о суши в первоначальном понимании, то блюдо должно быть легким и малокалорийным. Блюдо всегда должно быть приготовлено...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you