Ştiaţi că la baza puterii şi influenţei mondiale a unui dintre centrele financiare de frunte ale lumii, Hong Kong-ului, stau principiile Feng Shui? Fiecare clădire din Hong Kong, inclusiv Casa guvernatorului, City Bank, ambele cădiri ale Băncii Chinei, Băncile Hong Kong-ului şi a Shanghai-ului, precum şi alte edificii sânt construite în conformitate strictă cu cerinţele practicii taoiste străvechi.
Pentru menţinerea condiţiilor atât de substanţiale de bunăstare a magnatului financiar, în Hong Kong activează Centrul Feng Shui, iar maeştrii practicii sânt unii dintre cei mai respectaţi locuitori ai oraşului, cu care se consultă privitor la probleme importante, ce ţin de bunăstarea şi prosperitate în business şi în viaţa personală.
Zilele trecute corespondentul Totul.md a participat la un seminar dedicat psihologiei pozitive şi practicii Feng Shui, şi astăzi este gata să împartă cu cititorii unele sfaturi practice, respectarea cărora în viaţa de zi cu zi fără îndoială vă va apropia de bunăstarea şi prosperitatea financiară, care se poate asemăna poate doar atotputernicului Hong Kong.
1. Respectaţi culoarea banului dumneavoastră în toate elementele afacerilor
Se pare că fiecare dintre noi are culoarea personală a banului, şi prezenţa acesteia în toate accesoriile legate de activitatea dumneavoastră: portmoneu, mapă, suport pentru cărţi de vizită, agendă, telefon şi notebook etc. – are o mare importanţă pentru atragerea în viaţa dumneavoastră a fluxurilor mari de mijloace băneşti.
Cifra banului poate fi determinat în felul următor:
Luaţi numărul, care indică data dumneavoastră de naştere şi scădeţi cifra mai mică din cea mai mare.
De exemplu, dacă v-aţi născut în data de 13, cifra banului dumneavoastră va fi 2 (3 – 1).
Mai jos găsiţi cifra dumneavoastră în listă:
1 – galben, oranj, auriu, bronz;
2 – alb, verde;
3 – bleu, violet, liliachiu, roz;
4 – sur, albastru-aprins;
5 – alb, sur, galben, argintiu, auriu;
6 – bleu, albastru, verde, roz;
7 – violet, verde, alb, roz, mov;
8 – verde-închis, negru, bleu-închis;
9 – roşu.
Oamenii, născuţi în data de 11 sau 22 – sânt deosebiţi în domeniul banilor şi culoarea banului lor poate fi oricare culoare le place.
2. Utilizaţi în activitatea zilnică combinaţiile de cifre norocoase:
28 sau 82 – semnifică bani rapizi;
88 – bani pentru totdeauna;
89 sau 98 – bani azi şi mâine;
94 sau 49 – noroc neaşteptat.
Dacă numărul dumneavoastră de telefon, al automobilului, al casei, apartamentului şi alte numere importante conţin aceste cifre, puteţi fi sigur în efectul benefic al acestor combinaţii pentru dumneavoastră.
3.Faceţi ordine în portmoneul dumneavoastră
Cercetaţi cu atenţie portmoneul dumneavoastră.
În el trebuie să fie: bani, talismane băneşti, card-uri bancare. Portmoneul trebuie să aibă o formă în măsură de a aranja bancnotele în el fără a le îndoia. Dacă utilizaţi card-uri de reduceri sau aveţi obişnuinţa de a păstra bonurile de casă – acestea trebuie păstrate separat.
În afară de menajare banii mai pot fi atraşi şi prin miros: scorţişoară, mentă, struguri aromaţi, ceai verde. Aceste mirosuri se pot utiliza sub formă de uleiuri speciale, cu care se pot stropi periodic talismanele banilor şi portmoneul însuşi.
Apropo, despre talismane: în portmoneu se recomandă a purta cu îndrăzneală bancnote cu valoare nominală mare, pentru aceasta se potrivesc şi bancnotele-suvenire.
Un talisman bănesc bun este considerată bancnota cu o valoarea nominală înaltă cu literele seriei, coincizând cu iniţialele dumneavoastră. Dacă sunteți fericitul deţinător al monedelor Feng Shui, ele trebuie purtate în portmoneu cu ieroglifele în sus.
Concomitent cu utilizarea cu atenţie a cifrelor băneşti şi facerea regulată a ordinii în propriul portmoneu, în viaţa cotidiană este la fel de important a respecta un şir de reguli, care vă vor ajuta să păstraţi şi să sporiţi bunăstarea dumneavoastră.
Despre aceasta vom discuta în articolul următor:
„Gândurile, cuvintele şi faptele: fundamentul bunăstării”
O deosebită recunoştinţă pentru informaţia oferită îi exprimăm prezentatoarei seminarului – adeptei practicii Feng Shui şi psihologiei pozitive, Alinei Volova.
Dina Apparatova