ExpertPlanking, sau stai şi nu te mişca!

Planking, sau stai şi nu te mişca!

Cîţi dintre noi în copilărie nu au stat ghemuiţi în faţa ferestrei într-o poziţie de leneşă îngîndurare, dar nici prin cap să ne treacă că va trece puţin timp şi acestui tip de lenevie, la prima vedere, i se va acorda o atenţie deosebită.

La momentul actual susţinătorii acetui fel de ,,rămînere” în poziţie statică se numără pe Facebook la cîteva sute de mii.

O distracţie gratuită pentru săraci şi leneşi

Acest fenomen foarte la modă a căpătat denumirea de ,, planking” da la englezescul plank-placă, scîndură. Exemplul descries mai sus este o formă a plankingului (owling) , dar cea mai importantă formă este alta.

Pentru practicarea acestuia, veţi avea nevoie de oricare suprafaţă plană pe care vă veţi poziţiona orizontal, condiţia principală fiind să staţi nemişcat pe burtă. Desigur, trebuie să fiţi filmaţi sau fotografiaţi, deoarece scopul urmărit este de a împărtăşi fapta făcută cu cît mai mulţi oameni.

Dacă nu ar fi fost Internetul, plankingul nu ar fi căpătat niciodată aceste proporţii pe care la are acum.
Comportamentul bizar a fost prezent mereu la oameni. Dar, una este să te comporţi marginal provocînd trecătorii care vă arată cu degetul şi vă numesc ţicniţi, şi alta este cînd iubitorii dea sta întinşi ajung la un sfert de million în cea mai populară reţea de socializare.
планкинг
Atunci cei din jur trebuie să se conformeze şi să o ia drept o normalitate. Plankingul este un exemplu tipic în acest sens, dar spre deosebire de alte tipuri de ciudate îndeletniciri acesta a căpătat o popularitate deosebită.
Dacă nu vă puteţi lăuda cu mari talente într-un anumit domeniu vă puteţi remarca prin ,,a sta întins”.
După părerea multor oameni care practică acest tip de îndeletnicire, plankingul poate fi formulat ca fiind amuzant.

Plankingul este o distracţie gratis pentru cei săraci, leneşi şi pentru cei care vor să atragă atenţia asupra lor, iar în rezultat persoana în cauză are posibilitatea să se manifeste.

Totul pentru distracţie şi amuzament

Una dintre primele forme ale plankingului este teapottingul care presupune fotografierea în formă de ceainic ,dar aceasta nu s-a bucurat de o mare popularitate şi a fost înlocuit cu owlingul, despre care am scris mai sus.
Horsemeningul este o altă ramură a plankingului. Esenţa acestuia constă în fotografierea neobişnuită, cînd în poză capul şi corpul unui om sînt situate separat.

Cea mai amuzantă diversitate a parkingului este crowningul. Acesta este un cîmp de exploatare destinat bunei dispoziţii şi a pozitivismului.
Fisa constă în faptul că cumpărînd o îngheţată McDonalds trebuie să fie luată de conţinutul moale de frişcă şi nu de cornet.
Desigur pe prim planul pozei apare casierul cu faţa mirată.

Dacă veţi întîlni în stradă o persoană care stă nemişcată cu faţa în jos, nu este neapărat ca acesta este beat, poate este un iubitor al plankingului.
Reţelele de socializare au răspîndit acest fenomen pe întreg globul pămîntesc şi poate fi practicat de orice doritor, indiferent de vîrstă, statut social şi pregătirea fizică.

Roman Gvozdov

Latest news

Финансовое образование для путешественников: как управлять своими финансами в путешествии

Каждое путешествие - это уникальное приключение, полное открытий и незабываемых впечатлений от общения с близкими людьми. Однако все мы...

Рынок недвижимости в Шымкенте: анализ и перспективы

Ушедший год продемонстрировал корреляцию спроса с государственными инициативами. Спад сделок купли-продажи составил около 25%, по данным ОАРК. В основном...

Солнечные панели для дома и предприятий в Молдове

Солнечные панели (их часто называют батареями) используют в работе фотоэлектрические элементы для трансформации солнечной энергии в электрическую. Материалы, из...

Зелёные инвестиции: будущее финансового процветания

В мире, где технологии развиваются с бешеной скоростью, и экологические проблемы становятся всё более актуальными, концепция "зелёных инвестиций" выходит...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you